Sase cocori stacojii: O poveste fantastica, pe care o vei indragi de la prima pagina

La BOOKZONE este acum disponibila una dintre cele mai frumoase carti fantastice, lansata chiar in anul 2022. Sase cocori stacojii te va cuceri de la prima pagina si suntem siguri ca oricine o va citi se va indragosti de aceasta carte deosebita. Este un roman scris de catre Elizabeth Lin si se adreseaza oricui adora genul fantasy, cu toate ca este incadrata in categoria Young Adult. 

Daca ti se pare cunoscut titlul, afla ca acest volum este inspirat de catre alte povesti, insa este mult mai frumos decat ce ti-ai imaginat. Sase cocori stacojii este o carte inspirata din basme si povesti asiatice si de asemenea din cartea Lebedele. Autoarea a publicat si alte carti la fel de frumoase, pe care ti le recomandam cu incredere, printre care Zestrea Orishei si Seria Sange de stele. 

Sase cocori stacojii prezinta povestea unei printese aflate in exil, care primeste ajutorul unui dragon si a altor fapturi in care trebuie sa aiba incredere. Personajele principale ale acestei carti au fost blestemate, iar printesa trebuie sa incerce imposibilul pentru a le salva atat pe ele, cat si pe sine. 

Protagonista, Shiori’anma, este singura printesa din Kiata si din nefericire pentru ea, poarta un secret ce ii va aduce multa suferinta. Prin venele sale curge magie, insa in regatul ei este interzisa aceasta practica. Toata viata s-a chinuit sa pastreze acest secret, pana in ziua logodnei, cand cedeaza si lasa la iveala ce este ea cu adevarat. Din acea zi, viata printesei se schimba definitiv. 

Deoarece nu si-a putut controla magia, printesa se vede pusa in fata unui blestem. Astfel, nunta este anulata, iar mama sa vitrega, vrajitoare la randul sau, o blesteama pe ea si pe cei sase frati ai ei. Fratii vor fi transformati in cocori, iar printesa este alungata si amenintata ca daca va scoate un cuvant, fratii ei vor muri unul cate unul. 

Singura, fara bani si fara voce, printesa porneste in cautarea rudelor sale, insa ce descopera este dincolo de imaginatia ei. Afla ca totul este o conspiratie pentru indepartarea familiei sale de pe tron. Printesa pune la cale un plan ce parea destul de bun si astfel se aliaza cu o pasare de hartie, cu un drag si cu cel care ar fi trebuit sa ii devina sot, dar pe care in prima faza nu l-a vrut. In plus, printesa este nevoita sa invete cum sa foloseasca magia. Toate acestea au un pret, pe care printesa este dispusa sa il plateasca. 

Aceasta poveste fantastica imbina numeroase elemente din povesti pe care si tu le cunosti deja, cum ar fi Lebedele si Cenusareasa, dar si multe altele legende chinezesti. Basmul rezultatul este unul fantastic, ce te va cuceri din prima si pe care te sfatuim sa il comanzi cat mai repede din libraria online BOOKZONE. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.