Scandalul din Malibu: o carte intriganta, pe care o vei citi pe nerasuflate

Cand ai citit ultima data o carte despre care sa spui ca te-a tinut cu sufletul la gura de la inceput pana la ultima pagina? O carte spectaculoasa? Daca nu iti aduci aminte, atunci avem recomandarea perfecta pentru tine: Scandalul din Malibu, una dintre cele mai interesante carti pe care le poti comanda de la BOOKZONE. Poti achizitiona cartea la un pret excelent si in plus te vei bucura si de livrare rapida, in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii. 

Cartea Scandalul din Malibu este considerata una dintre cele mai interesante lansate anul acesta si este scrisa de catre Taylor Jenkins Reid, aceeasi autoare ce a scris si Cei 7 soti ai lui Evelyn Hugo. Intre aceste doua carti exista o legatura pe care o vei putea afla daca le vei citi pe amandoua. In orice caz, ambele volume sunt excelente si te vor face sa vrei sa citesti si mai multe carti scrise de aceasta autoare. 

Cartea prezinta intamplari petrecute in august 1983, cand vara se termina. Ca de obicei, cel mai asteptat eveniment al anului era la doar cateva zile distanta. Petrecerea gazduita de Nina Riva, cu ocazia finalului verii era cel mai asteptat eveniment monden al anului si multe persoane abia asteapta sa poata participa. 

Clanul Riva este una dintre cele mai indragite familii din Malibu, multe persoane considerand ca sunt familia perfecta. Insa, aparentele inseala de cele mai multe ori si este si cazul familiei Riva. Patru frati, Nina Riva, Jay, Hud si Kit sunt printre cei mai apreciati tineri din Malibu. Nina Riva este un supermodel pasionat de surfing, fratii ei sunt fotograf si surfer de succes, iar sora lor mai mica, Kit, le calca pe urme. 

De ce sunt atat de apreciati cei patru frati? Nu doar succesul personal este cel care conteaza, ci si faptul ca sunt copiii canteretului Mick Riva, nimeni altul decat al treilea sot al actritei Evelyn Hugo. Asa cum poti observa, acum vezi de ce ti-am recomandat cartea Cei 7 soti al lui Evelyn Hugo. 

A sosit si ziua petrecerii si ca de obicei, pare a fi una reusita. Inceputul este asa cum s-a asteptat toata lumea, numai ca pe masura ce trec orele, totul scapa de sub control. Vor iesi la suprafata iubiri ascunse, intrigi si numeroase secrete, care vor distruge pentru totdeauna reputatia familiei Riva. 

Asadar, cartea este una intriganta, ce te va tine cu sufletul la gura si pe care o vei citi cat de repede vei putea, pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat in seara petrecerii organizate de Nina Riva si ce secrete au iesit la iveala. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.