5 carti noi de la BOOKZONE, ce isi vor gasi calea spre biblioteca ta

Nu stii ce sa mai citesti? In cazul acesta, iti venim in ajutor si iti prezentam cele mai noi carti de la BOOKZONE, din acest moment. Sunt carti diferite, pentru toate gusturile, ce speram sa iti placa. Daca iti vom atrage atentia, intra pe site-ul BOOKZONE si comanda-le. 

Lumina din noi

Lumina din noi, de Michelle Obama este una dintre cele mai asteptate carti ale acestui an. Fosta Prima Doamna a SUA nu este la primul volum lansat, cartea Povestea mea fiind extrem de apreciata atat la momentul publicarii, cat si astazi. Lumina din noi este o carte ce te va invata cum poti sa invingi in momentele dificile din viata, cu ajutorul sfaturilor pline de intelepciune si strategii ce pot fi aplicate in viata reala de catre oricine. In carte vei descoperi numeroase povesti despre provocari, putere si schimbare. 

Cifrul criminalului

O carte foarte interesanta vine si de la Isabella Maldonado, mai exact Cifrul criminalului. Autoarea a fost Comandant al Departamentului de Investigatii Speciale si Criminalistica si a petrecut peste 20 de ani in cadrul fortelor de ordine, interactionand cu numerosi criminali. Astfel, romanele sale sunt intr-un fel inspirate de experienta autoarei, ceea ce ofera actiunii mai mult realism, iar personajele sunt mult mai convingatoare. Cifrul criminalului este o carte despre un ucigas sadic pe care o supravietuitoare se hotaraste sa il opreasca. Criminalul in serie se foloseste de retelele de socializare pentru a intinde o capcana victimelor sale. Cum se va termina totul? Comanda cartea din librarie online BOOKZONE si afla! 

Foc si sange 2022

Foc si sange 2022 este o editie speciala a cartii scrise de George R.R. Martin si cu siguranta va impresiona toti fanii Seriei Cantec de Gheata si Foc si ai serialului Urzeala Tronurilor. Actiunea cartii ne poarta cu sute de ani inainte de Urzeala Tronurilor si raspunde la numeroase intrebari pe care fanii le-ar putea avea. Astfel, este prezentata Casa Targaryen, singura care stapenea dragoni si care a supravietuit decaderii Valyriei, stabilindu-se la Piatra Dragonului. De asemenea, vei putea afla despre generatiile de condcatori care s-au luptat pentru pastrarea Tronului de Fier. 

Esti un campion

Nu puteam sa nu iti prezentam si o carte motivationala, astfel ca am ales Esti un campion, de Zig Ziglar. Este o carte scrisa in stilul unic al autorului, care te va invata cum iti poti cladi o imagine de sine pozitiva si cum poti lega relatii sanatoase si o comunicare eficienta cu cei din jurul tau. Toate acestea sunt esentiale pentru a deveni in adevarat campion. Este o carte ce te va motiva sa ramai concentrat pentru a imbunatati toate aspectele vietii tale. 

Povesti din cafenea

Ultima carte pe care ti-o prezentam astazi a fost vanduta in peste 1 milion de exemplare. Este vorba despre Povesti din cafenea, de Toshikazu Kawaguchi. Cartea prezinta Cafeneaua Funiculi Funicula, situata pe o alee ascunsa si intunecata din Tokyo. Aici, daca te asezi pe un anumit scaun si daca servesti o anumita cafea, te vei intoarce in timp. O regula importanta spune ca trebuie sa bei toata cafeaua inainte de a se raci, pentru a nu ramane suspendat intre prezent si trecut, fara posibilitatea de a te intoarce. Povestile oamenilor sunt impresionante si cu siguranta vei citi cartea pe nerasuflate. 

Asadar, daca vrei sa citesti carti noi, nu ezita sa dai comanda la BOOKZONE. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.