Cartea ideala pentru vacanta la mare: Rivali în croaziera

Vacanta de vara pe care ai asteptat-o cu nerabdare este in sfarsit foarte aproape. Numeri zilele pana vei putea pleca in sejurul mult visat, in care te vei putea relaxa, si in care vei descoperi noi destinatii, sau pur si simplu in care vei sta la plaja si te vei bucura de sunetul inconfundabil al valurilor. Este vacanta pe care o astepti cel mai mult din tot anul, astfel ca totul trebuie sa iasa perfect. Ai o lista pe care ai notat tot ce trebuie sa iei cu tine in calatorie, astfel incat sa nu uiti ceva cu adevarat important. In bagaj, pe langa tot ce ai nevoie, nu uita de un lucru foarte important: o carte pe care sa o citesti vacanta aceasta. 

Recomandarea noastra este sa iti diversifici mereu lecturile si sa incerci genuri de carti pe care altfel ai crede ca nu le-ai putea citi. Pentru vacanta de vara, mai ales daca mergi la plaja, iti recomandam in special carti de dragoste. Stii prea bine ca acest tip de lectura este cel mai popular din lume, asa ca da-i o sansa, chiar daca de obicei nu citesti astfel de carti. Daca asociezi romanele de dragoste cu povesti siropoase, trebuie sa stii ca romanele contemporane nu mai sunt asa. Ba chiar suntem siguri ca te vor surprinde intr-un mod foarte placut, deoarece sunt povesti si personaje care pot fi intalnite si in viata reala. 

Pentru vacanta ta la mare, avem recomandarea ideala: cartea Rivali in croaziera, scrisa de Angie Hockman. Este un roman foarte usor de citit, pe care il vei savura, si care te va face sa zambesti la fiecare pagina. 

Romanul ii aduce in fata noastra pe Henley Evans si Graeme Crowford-Collins, doi tineri care aparent nu au nimic in comun, in afara de locul de munca. Henley este o tanara care si-a pus viata personala pe plan secundar, deoarece studiaza la un program de masterat in acelasi timp in care lucreaza la o agentie de turism. Asadar, timpul sau liber este inexistent. Stie ca trebuie sa faca anumite sacrificii pentru viata dorita si pentru a promova la locul de munca. In momentul in care a aflat ca este propusa pentru promovare, a stiut ca tot efortul nu a fost in zadar. Pe lista cu propuneri se afla insa si Graeme, colegul sau ce se ocupa de retelele de socializare. Poate parea cliseic, insa cei doi nu se inteleg deloc, cu toate ca nu s-au intalnit in persoana niciodata. Se cearta zilnic prin emailuri si mesaje, astfel ca in momentul in care afla ca trebuie sa mearga amandoi intr-o croaziera, lucrurile se complica. Vor merge in scop profesional, insa niciunul nu este pregatit pentru ceea ce se va intampla intre ei. 

Daca vrei sa stii ce se intampla pe croaziera, comanda aceasta carte de la BOOKZONE! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.