3 carti usor de citit, pe care le vei adora toamna aceasta

Ti-ai pregatit biblioteca pentru noi lecturi de toamna? Daca nu mai stii ce sa citesti, avem cateva recomandari pe care sigur nu le vei refuza. Iti prezentam trei titluri nou-aparute, pe care le poti comanda din libraria online BOOKZONE, la preturi exceptionale. 

Incepem prin a-ti recomanda cartea Scandalul din Malibu, scrisa de Taylor Jenkins Reid. Aceasta este una dintre cele mai bune lansari ale anului, iar daca numele autoarei iti suna cunoscut, afla ca a scris si Cei sapte soti ai lui Evelyn Hugo. De asemenea, aceste doua carti au un punct comun, pe care suntem siguri ca te vei bucura sa il descoperi. Scandalul din Malibu prezinta intamplari ce au avut loc in august 1983. In fiecare an, Nina Riva, una dintre cele mai populare tinere din oras, organiza o petrecere fastuoasa pentru a marca sfarsitul verii. Toata lumea mondena dorea sa participe la cel mai important eveniment al anului. Numai ca, anul acesta, petrecerea va fi una de neuitat si nu intr-un sens bun. Minciunile, tradarile si iubirile secrete ale familiei Riva vor iesi la suprafata si toata lumea isi va schimba parerea despre cei mai indragiti oameni din Malibu. Este o carte ce se citeste usor si care iti va mentine interesul cu fiecare pagina ce trece. 

Pentru toti cei care sunt pasionati de design interior si de un stil de viata linistit si implinitor, avem recomandarea ideala: Hygge Home, de Meik Wiking. Cu siguranta ai auzit pana acum de conceptul ,,hygge”. Acesta nu are o definitie exacta, insa se refera la toate lucrurile sau actiunile ce iti aduc confort si fericire. Poate fi o patura pufoasa pe care o folosesti seara cand stai in sufragerie, o cana de ceai delicios, o plimbare in padure, pasind pe frunzele proaspat cazute toamna si asa mai departe. In cartea Hygge Home se aduce in atentie modul in care iti poti transforma casa pentru a avea un impact pozitiv asupra starii noastre de spirit si in care poti prospera cu adevarat. Spre exemplu, stiai ca o masa de sufragerie rotunda iti aduce mai multa fericire? Cumpara aceasta carte si vei afla numeroase informatii pretioase. 

Una dintre cele mai asteptate lansari de anul acesta este Layla, de Colleen Hoover. Autoarea este una dintre cele mai indragite scriitoare de romane de dragoste contemporane, iar fiecare nou titlu se vinde in sute de mii de exemplare. Protagonistii acestei carti sunt Layla si Leeds, doi indragostiti care erau convinsi ca vor trai toata viata impreuna. In urma unui incident nefericit, Layla se schimba total si il indeparteaza pe Leeds care isi gaseste alinarea in bratele altei femei. In cele din urma, Leeds va trebui sa ia o decizie si sa o aleaga pe cea alaturi de care este cel mai fericit. 

 

Speram ca ti-au placut titlurile recomandate si ca vei alege macar una dintre aceste carti pentru a le citi. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.