Iata ce titluri iti recomandam la inceput de toamna

Toamna este un anotimp magic, asteptat de cat mai multe persoane. Chiar daca nu este considerata la fel de frumoasa si atractiva ca vara, toamna are farmecul ei de necontestat. In plus, este si anotimpul in care tot mai multe persoane redescopera pasiunea de a citi. Cand serile sunt mai lungi si friguroase si nu mai vrei sa iesi la plimbare, o cana de ceai, o paturica pufoasa si o carte buna reprezinta tot ce ai nevoie pentru a te relaxa. Vara, atentia iti este distrasa de diverse alte metode de petrecere a timpului, asa ca sigur asteptai si tu toamna pentru a citi mai mult. 

Daca vrei sa te pregatesti cum trebuie pentru toamna aceasta, in continuare iti vom prezenta cateva dintre titlurile ce merita sa faca parte din biblioteca ta, si pe care le vei citi cu sufletul la gura. Sunt carti pe care oricine le poate citi si indragi inca de la primele pagini. Comanda-le cat mai repede de la librarie online BOOKZONE si te vei bucura si de transport rapid, pentru ca serile tale sa fie acompaniate de lecturile tale dragi. 

Hygge Home

Una dintre cele mai frumoase carti pe care o poti avea in biblioteca este Hygge Home, de Meik Viking. Probabil ai auzit pana acum de conceptul Hygge, insa nu stiai exact ce inseamna. Este un concept ce poate fi definit prin confort in casa si in viata, prin toate lucrurile care ne aduc bucurie. In acest volum, este prezentat modul in care design casei in care locuiesti poate avea un impact asupra starii tale psihice. Astfel, utilizand cateva principii ale hygge, casa poate deveni un loc in care sa prosperi cu adevarat, nu doar sa locuiesti. Alegand acest volum, vei reusi sa iti transformi locuinta, indiferent de spatiul avut la dispozitie sau de buget. 

Layla

Nu puteau sa lipseasca si cartile de dragoste, astfel incat iti recomandam cel mai nou titlu de la Colleen Hoover, una dintre cele mai apreciate autoare contemporane: Layla. Protagonistii acestei carti sunt Leeds si Layla, iar cei doi sunt convinsi ca isi vor petrece toata viata impreuna. Numai ca, intr-o zi, Layla trece printr-o experienta traumatizanta ce i-a lasat cicatrici emotionale si care a schimbat-o pentru totdeauna. Leeds incearca sa o ajute sa isi revina, insa nu reuseste decat sa o indeparteze pe Layla. Deoarece se simte instrainat, isi gaseste consolarea langa Willow, iar in scurt timp va trebui sa faca o alegere dificila. 

Vieti in deriva

Ultima carte pe care ti-o recomandam este scrisa de catre Abdulrazak Gurnah si a castigat Premiul Nobel in anul 2021. Este vorba despre cartea Vieti in deriva, ce prezinta viata unui barbat pe nume Ilyas, ce a fost rapit in copilarie de catre trupele coloniale germane. Dupa multi ani, se intoarce in satul natal si descopera ca parintii sai nu mai sunt, iar sora lui a ajuns in grija unor straini. In aceeasi perioada, un alt tanar se intoarce si afla ca a fost vandut trupelor coloniale. Cauta un loc de munca, o viata linistita si iubirea sorei lui Ilyas.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca le vei comanda pentru toamna aceasta.

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.