Iubitelor mele prietene | O nouă carte Irina Binder


Irina Binder, una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane, care a cucerit inimile cititorilor ei și care a crescut odată cu cărțile sale, își surprinde publicul cu o nouă carte intitulată „Iubitelor mele prietene”. Mai mult decât atât, aceasta vine cu o noutate, cartea fiind scrisă în colaborare cu prietena și scriitoarea sa preferată, Carmen Voinea-Răducanu.

Ideea cărții „Iubitelor mele prietene” a apărut când cele două s-au regăsit într-un cadru propice creării, la Plaiul Foii, și au dat naștere unor discuții despre viață, despre ele însele, dar și despre prietenele lor. Așa cum putem înțelege din ceea ce a scris Irina Binder pe blogul său, cartea aceasta este ca un ajutor, ca un confident și ca un umăr de sprijin pentru toate prietenele care au nevoie de cineva să fie acolo pentru ele.

Iubitelor mele prietene Irina Binder Bookzone

„Ne-am dat seama atunci câte am avea să le spunem atât prietenelor, cât și cititoarelor noastre, pe care le-am considerat întotdeauna prietene. Dar cum să te poți adresa atâtor prietene în același timp? Și ne-a venit ideea, ceva timp mai târziu, când eram în mașină: să scriem împreună o carte. O carte ar fi soluția ideală pentru a reuși să stăm de vorbă cu toate prietenele noastre. Ne-am pus la treabă cu multă bucurie și… iată ce a ieșit: o nouă carte „Iubitelor mele prietene”.”

Această carte este o mărturisire aproape intimă, direct din suflet, transpusă în povești încărcate de semnificații și de emoție. Colaborarea dintre cele două autoare conferă o perspectivă aparte cărții, dat fiind că titlul este la singular. Două personalități diferite, două mentalități, două povești de viață au fuzionat și, împreună, au devenit o voce. O voce puternică, autentică și onestă, care vorbește pentru acele femei care sunt în căutare de sine și vor să înțeleagă totul despre viață, despre sufletul lor, despre rolul oamenilor din viața lor, dar și pentru acele femei care au doar nevoie de un prieten.

Fragment

„Mi-ar mai plăcea ca prietenele mele dragi să știe că nu am averi ca să le răsplătesc pentru prietenie și că toate comorile pe care li le pot dărui sunt doar acelea pe care le-am adunat în inimă și le-am pitit în sufletul meu, precum ascundeau corsarii de odinioară sipetele cu nestemate și prăzi bogate. Și le-aș mai spune că, deși le iubesc așa cum sunt și pentru ceea ce sunt, întotdeauna am văzut mai departe și am învățat să descopăr în sufletul lor ceea ce pot să devină, varianta lor cu adevărat câștigătoare. Și am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să le fiu alături nu când erau minunate, ci atunci când erau cel mai greu de iubit…”

Iubitelor mele prietene Irina Binder

Irina Binder este recunoscută pentru seria „Fluturi”, care a creat isterie în rândul cititorilor și a învăluit poveștile de iubire într-o manieră sinceră, personală, fără însă a proiecta un ideal, ci expunând relația de cuplu în toate formele ei. Cu suișuri și coborâșuri, cu bucurii și dezamăgiri, cu extaz și agonie.

Pe de altă parte, Carmen Voinea-Răducanu este și ea recunoscută pentru cele două bestselleruri „Visătorii nu mor niciodată” și „Binecuvântate ne fie dorurile”.

Această nouă carte „Iubitelor mele prietene”, semnată de Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu, se anunță a fi un alt volum de succes din portofoliul celor două scriitoare, întrucât vine cu un aer fresh și cu o abordare unică.

Cartea poate fi comandată de aici: bit.ly/precomanda-acum

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.