Relansare de carte | Conjugat la feminin, Simona Muscă

Simona Muscă este recunoscută pentru CV-ul bogat, pentru spiritul antreprenorial dezvoltat încă de pe băncile facultății, pentru activitatea actoricească de la Teatrul Metropolis, dar mai ales pentru cartea sa „Conjugat la feminin”. De ce menționăm astăzi de Simona Muscă? Pentru că tocmai a fost relansată cartea ei la editura Bookzone, acum cu o nouă copertă și o nouă grafică interioară, modernă și fresh!

„Conjugat la feminin” este o carte care prezintă timpurile femeii. De la mugurii adolescenței, până la maturizarea sufletului. Femeia de azi și de mâine este copila de ieri care a căzut, s-a lovit, a iubit oameni nepotriviți sau a ales greșit. Dar s-a ridicat, a învățat din experiență și a crescut armonios. Simona nu prea se plânge de eșecuri în carte, însă povestește cu sinceritate și cu asumare toate etapele prin care a trecut până a devenit cine este astăzi.

„Dragă cititorule, nu-ți promit epifanii, dar îți pun pe tavă un suflet și-o experiență de viață. Nu-ți promit rețete pentru fericire, dar te fac părtaș poveștilor mele, așa cum sunt ele, cu bune și mai puțin bune. Am scris despre oamenii care muncesc din greu și despre leneși, despre tinerii talentați, despre bunul simț și bunele maniere, despre nunți și divorțuri, despre amante și iubiri. Am scris uitându-mă în jur întoți anii ăștia și adunând una câte una ideile pe care ți le împărtășesc aici. Răsfoiește, citește, ceartă-mă, aprobă-mă, scrie-mi.”

autor Simona Musca editura Bookzone

Împărțită pe trei capitole, Indicativ prezent, Prezentul continuu și Infinitiv, cartea „Conjugat la feminin” este ca un ghid pentru adolescente, ca un reper pentru tinere și ca o lecție pentru femei, pentru că, nu-i așa, „viața e prea scurtă să faci toate greșelile, trebuie să înveți și de la alții”. Simona Muscă și-a radiografiat în această carte sufletul, a făcut o introspecție la sânge, a pus pe hârtie gânduri de bine, sfaturi pentru viitor și te învață, citind-o, să creezi un echilibru între planul personal și cel profesional.

Fiind o femeie de business ancorată și recunoscută pentru munca ei, Simona împărtășește plusurile și minusurile, avantajele și suferințele pe care le-a trăit, dar mai ales, recunoștința. Este o carte care îți dă imboldul să faci ce simți, să trăiești cu inima și să-ți asculți intuiția aceea tipic feminină!

„Dragă domnișoară, dragă tinere… Știu cum te simți. Știu cum e să ieși confuz de pe băncile facultății și să nu ai idee încotro să o apuci. Știu cum e să fii frustrat pentru că studiile pe care le-ai finalizat nu sunt suficient de căutate pe piața muncii autohtone. Știu cum e să găsești numai internshipuri neplătite, deși munca pe care o prestezi o lună, două, trei e de-a dreptul prețioasă.”

Simona Muscă și-a dovedit talentul scriitoricesc în această carte de debut și analizează cu minuțiozitate și pertinență fiecare aspect pe care îl tratează, într-un stil cursiv, cu inserții umoristice și reflecții de luat aminte.

Noi, echipa Bookzone, recomandăm cu drag și încredere această carte tuturor femeilor în căutare de sine, care își doresc să se dezvolte personal, care au nevoie de un ajutor spiritual, dar și celor care au nevoie doar de o lectură interesantă!

Cartea poate fi comandată la doar 39 lei, de aici: bit.ly/conjugat-la-feminin-relansare

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.