Recenzie de carte | Confesiunea unui preot

Ești în căutarea unei lecturi captivante, care să te zguduie până în adâncul ființei și să-ți descătușeze imaginația? Ai ajuns în locul potrivit. De curând editura Bookzone a tradus primul său titlu semnat de Sierra Simone – „Confesiunea unui preot”!

Despre Sierra Simone

Dacă nu ai auzit de Sierra Simone până acum, află că este una dintre cele mai bine vândute autoare din SUA, având 20 de titluri publicate și multe dintre ele încadrându-se în categoria Bestseller. Ce o face specială pe aceasta? Stilul unic de a crea povești ce creează dependență, ipostazele scandaloase în care își pune personajele, contextele interzise și scenele erotice încărcate de semnificații.

Confesiunea unui preot

O asemenea carte este și Confesiunea unui preot, care îmbracă o poveste de iubire într-un context scandalos, încărcată de elemente controversate, care îți vor destrăma preconcepțiile și prejudecățile și te vor provoca să privești lucrurile dintr-un alt unghi.

Recenzie Confesiunea unui preot Sierra Simone Bookzone

Firul narativ se concentrează în jurul lui Tyler, 29 de ani, preot de 3 ani. Tot de 3 ani a încercat să-și înfrâneze pornirile primare și să scape de gândurile păcătoase. Și i-a reușit, până în ziua în care apare Poppy la confesional, cu o voce suavă, cu un trecut tumultuos și cu sufletul încărcat. Instinctul său uman se activează imediat, iar doirnța de a o vedea, de a o atinge, depășește legământul față de Dumnezeu.

Lucrurile iau, într-adevăr, o turnură neașteptată, iar cei doi ajung să se cunoască, să se atragă ca un magnet și să spargă barierele spațio-temporale, unindu-se în cele mai indecente și intime moduri, chiar pe altarul bisericii pe care o slujea, învăluiți în miros de tămâie și cu mir în loc de lubrifiant.

„Mi-am sprijinit capul de podea, copleșit de gândul că probabil nu aveam să fiu niciodată capabil să o scot pe acea femeie din lumea mea. Era genul de femeie care putea să mă excite din nou și din nou, genul de femeie cu care aș fi putut petrece o săptămână întreagă trăgându-i-o non-stop și tot aș fi vrut mai mult, iar asta era o veste proastă pentru autocontrolul meu care acum revenea la viață, împreună cu conștiința mea înfântă și șubredă.”

Profanarea sacrului este un laitmotiv în acest roman extravagant, însă atunci când e iubire adevărată, cresc flori și în piatră seacă, nu-i așa?

Confesiunea unui preot este o carte ce se citește în intimitate, cu mintea deschisă și cu ușile încuiate. O carte ce incită, excită, dar mai ales, îți trezește o mulțime de întrebări existențiale. Despre lume, despre viață, despre realitate, despre modul în care percepi lucrurile, despre ceea ce se întâmplă dincolo de cunoscut.

Confesiunea unui preot Sierra Simone editura Bookzone

„Mi-am așezat mâna pe capul ei, pregătit să rostesc o binecuvântare standard, dar apoi și-a ridicat privirea și totul s-a schimbat. Podeaua, tavanul și brâul s-au strâns toate în jurul meu, încurajând gânduri pure, în timp ce degetele mele îi atingeau părul moale ca o pană – pielea mea pe a ei. O scânteie de electricitate m-a electrocutat parcă pe șira spinării și fiecare amintire a ei – gustul, felul în care s-a simțit, sunetele ei – au năvălit asupra mea.

Buzele ei s-au întredeschis. O simțea și ea.”

Află și tu confesiunea unei iubiri interzise. Confesiunea unui preot catolic ce renunță la celibat și la sutană în fața ispitei.

Comandă acum o carte mai presus de Cincizeci de umbre ale lui Grey, o carte ce depășește orice așteptare!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.