Iti plac cartile de psihologie? Adauga-le si pe acestea 3 in biblioteca

Te pasioneaza psihologia si vrei sa descoperi cat mai multe despre modul in care poti gestiona emotiile si despre cum poti ajunge sa fii cea mai buna varianta a ta? In acest sens, recomandam să optezi pentru carti scrise de experti, care pot fi primul pas catre transformare. Iata trei dintre acestea, disponibile pentru comanda pe BOOKZONE!

Atomic Habits, scrisa de James Clear este prima carte pe care ti-o recomandam astazi. Pana in prezent, a fost citita si apreciata de milioane de oameni din intreaga lume, care afirma ca le-a adus schimbari pozitive în viata. Cartea este un ghid practic, bazat pe cercetari din domeniile neurostiintei, biologiei si psihologiei, care te va ajuta sa dezvolti obiceiuri sanatoase si sa renunti la cele nesanatoase. Daca decizi sa citesti aceasta carte, vei deveni o persoana mai buna in fiecare zi, evitand greselile pe care oamenii le fac de obicei atunci cand incearca sa isi schimbe obiceiurile. Vei invata sa depasesti lipsa de motivatie, sa ai mai multa vointa, iar schimbarile pe care le vei face vor fi mici si ușor de implementat, dar vor aduce rezultate mari. Este important sa iti creezi un mediu care sa te ajute sa reusesti, indiferent daca iti doresti sa reduci stresul, sa iti atingi obiectivele sau sa castigi o competite. Aceasta carte este pentru tine!

Urmatoarea carte pe care ti-o recomandăm este scrisa de un terapeut foarte apreciat în tara noastra. Este vorba despre cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tau, scrisa de Raluca Anton. Desi a fost publicata in 2022, aceasta a avut un succes remarcabil pana in prezent, astfel incat exista sanse mari sa te ajute si pe tine. Raluca Anton are o experiența de peste 15 ani în terapia individuala, ceea ce a permis elaborarea acestei carti intr-un mod accesibil pentru a putea fi aplicata chiar din confortul casei tale. Prin intermediul acestei cărti, vei fi capabil sa itți raspunzi la intrebări importante, cum ar fi: ce te-a determinat sa faci anumite alegeri, de ce te afli intr-un punct al vietii in care nu esti multumit, sau de ce te indrepti catre direcții pe care crezi ca nu le poti controla.

Ultima carte pe care pe care ti-o prezentam astazi este lansata in acest an. Este vorba despre Revolutia emotiilor, scrisa de Leonard Mlodinow. Scopul cartii este sa demonteze miturile si paradigmele vechi despre emotii si sa evidentieze noua stiinta a sentimentelor. Prin lecturarea acestei carti, vei descoperi profilul tau emotional, vei intelege emotiile pe care le resimti in diverse situatii si vei afla cum sa le controlezi si sa le utilizezi in avantajul tau.

Desigur, acestea au fost doar trei dintre volumele de psihologie pe care le poti adauga in biblioteca ta. In libraria noastra online, BOOKZONE, gasesti alte zeci de lucrari similare, astfel incat sa poti alege doar cartile care iti atrag atentia!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.