Iata 3 carti thriller noi pe care le poti citi in vacanta de vara

 

Adori romanele thriller si nu mai stii ce titluri sa mai adaugi in biblioteca ta? Daca da, avem cateva sugestii pentru tine! Îti propunem trei carți thriller pe care le poti achiziționa din libraria noastra online si pe care le poti citi in vacanta de vara sau chiar mai repede daca nu mai ai rabdare, iar mai apoi vei avea motiv sa comanzi altele.

Cea mai populara carte lui Javier Castillo, intitulata Fata din înregistrare, a inspirat un serial cu acelasi nume. Actiunea are loc în New York, în anul 1998, in timpul Paradei de Ziua Recunottinței, cand Kiera Templeton, o fetita de doar trei ani, dispare în multime. Cateva ore mai tarziu, cineva descopera impermeabilul fetitei alaturi de coditele sale taiate. Cazul atrage atentia si unei studente la jurnalism, care initiaza o investigatie în paralel cu politia, stiind ca in timp, resursele si atenția îndreptate catre un caz scad. 

Dupa 5 ani, mai exact in 2003, chiar în momentul în care Kiera ar fi împlinit opt ani, parintii sai primesc o caseta VHS cu o inregistrare ce o prezinta pe Kiera jucandu-se intr-o camera. Astfel, interesul pentru caz se reinnoieste, iar studenta la jurnalism, acum o jurnalista de succes, descopera detalii incredibile nu doar despre caz, ci si despre propria persoana. Fata din inregistrare este un thriller de exceptie, un roman psihologic captivant pe care nu vei putea sa il pui deoparte pana cand nu vei afla ce s-a intamplat cu adevarat.

Daisy Darker, scrisa de Alice Feeney este o altă carte in care suspansul atinge cote maxime si pe care nu vei putea sa o pui departe pana nu vei ajunge la ultima pagina. Alice Feeney este faimoasă pentru abilitatea ei de a crea suspans în lumea literaturii contemporane, asa ca sigur vei adora aceasta lectura. Personajele principale sunt membrii familiei Darker, care se aduna pentru a sarbatori ziua de nastere a bunicii în casa ei gotica, de pe o insula stancoasa, unde vor fi toti izolati timp de o noapte intreaga, din cauza fluxului. Toti ascund secrete, iar pentru ca actiunea trebuia sa se complice, la miezul noptii bunica este gasita moarta, urmand ca peste o ora sa fie descoperit un alt cadavru. Oamenii ramasi in viata trebuie sa dezlege misterul crimelor si sa isi infrunte greselile, înainte ca secretele să le fie dezvaluite.

A treia carte pe care ti-o prezentam se numeste De mana cu moartea si este scrisa de Ottessa Moshfegh. Veste, protagonista acestei carti descopera un bilet scris de mana si prins cu niste pietre, in momentul in care se plimba intr-o padure izolata, alaturi de cainele ei.  Biletul era ciudat: „Se numea Magda. Nimeni nu va ști niciodată cine a ucis-o. Nu am fost eu. Aici este trupul ei neînsuflețit.“ Straniu era si faptul ca acolo nu se afla niciun cadavru, iar Vesta nu stia cum sa procedeze, mai ales ca era nou-venita in comunitate si nu cunostea pe nimeni. Incepe o investigatie pe cont propriu si nu dureaza mult pana cand misterul se risipeste. Această carte imbina perfect elemente de suspans, groaza și umor negru. Este si o lectie pentru fiecare, deoarece ne îndeamna sa reflectam asupra modului in care uneori ignoram adevarul. 

 

Speram ca vei alege macar una dintre aceste carti! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.