Elle Kennedy: autoarea care a cucerit inimile a milioane de tineri

Când vine vorba despre romane de dragoste, oamenii au gusturi variate. Unii prefera povestile clasice, care nu isi pierd farmecul de-a lungul timpului, in care cuplul traiete fericit pana la adanci batraneti si in care orice neintelegere dintre ei este rezolvata rapid. Altii opteaza pentru povetti de dragoste mai moderne, pline de obstacole si provocări, in care cei doi indragostiti trebuie sa depaseasca multe pentru a fi impreuna. In continuare, iti vom prezenta romane de dragoste diferite, dar suntem convinsi ca le vei gasi interesante. Sunt scrise de o autoare celebra, extrem de indragita in ultimii ani si suntm convinsi ca vei vrea sa citesti si alte carti de Elle Kennedy

Cartile despre care iti vom vorbi sunt scrise de Elle Kennedy, o autoare de renume cand vine vorba despre romane de dragoste. Aceasta a captat atentia cititorilor cu fiecare titlu, astfel incat putem afirma ca fiecare carte a sa a devenit un bestseller imediat dupa lansare. Povettile semnate de Elle Kennedy sunt redactate intr-un stil care te face sa empatizezi cu personajele si sa urmaresti cu interes fiecare eveniment. De asemenea, merita sa stii ca aceste opere sunt presarate si cu momente mai îndrăznete, erotice.

Elle Kennedy este autoare canadiana care s-a evidentiat inca din perioada scolii. Astfel, a reusit să scrie prima sa povestire in timpul liceului. Mai apoi, a urmat cursurile Universitatii York si a obtinut diploma in arte. Dupa absolvire, a continuat sa scrie si astfel a observat cum carțile sale devin bestseller-uri la scurt timp dupa publicare.

Printre cele mai faimoase carti ale Elle Kennedy se numără seriile OFF-CAMPUS și Briar U. Acestea au fost publicate recent și au devenit rapid populare în rândul tinerilor. Aceste serii se concentreaza pe tineri care trec prin diverse experiente in drumul lor spre maturizare. 

Seria OFF-CAMPUS este formata din 5 volume. Primele patru volume iti vor prezenta povestile a patru cupluri de tineri. Acestea nu sunt povestiri obisnuite de dragoste, ci mai degraba despre oameni care aveau planuri diferite, iar viata amoroasa nu se afla printre ele, dar care, din cauza deciziilor pe care le-au luat, se confrunta cu situatii neasteptate. In volumul final, numit sugestiv „Finalul”, vei afla ce s-a intamplat cu personajele tale preferate. Aici vei descoperi finalurile povestilor din primele patru carti si vei afla ce au facut tinerii la trei ani după absolvirea facultatii. Vei afla despre o cerere in casatorie, o nunta, o casatorie spontana si chiar o sarcina neasteptata. Daca iti doresti sa afli ce le-a rezervat viata tinerilor din aceasta serie, comanda cartile cat mai curand. 

O alta serie foarte apreciata este si Briar U, care are momentan două volume. Primul volum, prezinta viata a doi tineri total opuși, de unde și numele cartii: Cand extremele se atrag. In al doilea volum, Cand pericolul devin irezistibil, vei afla povestea a doi tineri care din joaca isi dau seama că se atrag mai mult decât ar vrea sa recunoasca. 

 

Acestea fiind spuse, daca iti plac povestile de dragoste diferite, da o sansa si cartilor scrise de Elle Kennedy. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.