De ce sa citesti Revolutia glucozei: iata cum te poate ajuta aceasta carte

Jessie Inchauspé, renumita biochimista franceza si expert în nutritie, a publicat anul trecut una dintre cele mai așteptate cărți de nutriție: Revolutia Glucozei.  Supranumită „Zeița glucozei”, Inchauspé șs-a dedicat cariera intelegerii efectelor diferitelor alimente, in special a celor bogate in zahar, asupra sanatatii oamenilor.  Cartea prezinta teoriile ei despre modul in care echilibrarea nivelului de zahar din sange poate avea un impact profund asupra sanatatii si bunastarii generale.

De la cartea „Revolutia Glucozei”, cititorii se pot astepta la o explorare cuprinzatoare a glucozei si a efectelor acesteia asupra sanatatii.  Cartea analizeaza structura moleculara a glucozei, explicand modul in care cantitati excesive din acest zahar simplu, gasit in fluxul sanguin, pot avea un impact nefast asupra corpului uman.

Autorea afirma că mai mult de 90% dintre oameni se confrunta cu niveluri crescute de glucoza in sange, adesea atribuite gresit altor afectiuni sau chiar ignorate. Simptomele care Indica un nivel ridicat de zahar in sange includ dezechilibre hormonale, epuizare cronica, diverse pofte alimentare, foame excesiva și afectiuni inexplicabile ale pielii. Ignorarea acestor simptome ar putea duce la boli cronice precum diabetul, cancerul, bolile de inimă si chiar si dementa.

Dupa ce a efectuat cercetari ample in biochimie si a obtinut acces la noi informatii stiintifice, autorea a ajuns la cateva concluzii semnificative.  Acestea, crede ea, se vor dovedi benefice pentru un public larg si pot avea puterea de a transforma vietile a milioane de oameni. 

Cartea prezintă numeroase tehnici simple de reglare a nivelului de glucoza din sange.  Aceste metode permit savurarea alimentelor preferate, daca se tine cont de mici trucuri. Iata care sunt principalele subiecte abordate in carte:

  • Cum poti slabi fara efort, consumand alimentele in ordinea corecta? 
  • Ce schimbare adusa micului dejun poate spori energia si stopa pofta de dulce? 
  • Ce ingredient secret permite consumarea unui desert, in acelasi timp in care corpul arde grasimile? 

Cartea este scrisa intr-un limbaj simplu de inteles, ceea ce o face accesibila si inteligibila pentru toata lumea.  Contnutul cartii se bazeaza pe cercetări stiintifice recente. A primit laude pe scara larga si din partea expertilor, cum ar fi Michael Mosley, medic și autor al cartii bestseller The Fast Diet: ,,Mi-a plăcut la nebunie această carte; Jessie explică detaliat o problemă cu care ne confruntăm atât de mulți dintre noi – modul în care ne echilibram glicemia – și oferă metode simple și accesibile, dar cu fundament științific, care ne pot ajuta să ne îmbunătățim sănătatea.”

Asadar, daca vrei sa afli informatii interesante despre atenuarea consecintelor surplusului de zahar din sange si despre cum iti poti imbunatati sanatatea, BOOKZONE iti pune la dispozitie aceasta carte de exceptie. In plus, la BOOKZONE vei gasi si alte cateva alte titluri interesante, din categoria de nutritie, pe care le poti citi si apoi poti utiliza informatiile prezentate pentru a-ti imbunatati sanatatea. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.