Două recomandări young adult pe care n-ar trebui să le ratezi vara asta

Vara este acel anotimp în care nu ai cum să fii supărat. Indiferent de câte lucruri ai de făcut la birou, atunci când razele soarelui îți mângâie fața, simți că totul devine mai plăcut. Și, ca să te bucuri complet de această perioadă minunată, ce-ai zice de niște cărți care să-ți țină mintea în vacanță? Stilul young adult, în special, genul chick-lit este ideal pentru orice vârstă, pentru că are intrigi efervescente și îți aduce aminte de acel gust dulce al adolescenței. Așadar, Bookzone îți prezintă astăzi două cărți romance young adult pe care nu ar trebui să le ratezi!

Finalul – Elle Kennedy

Seria Off Campus a autoarei Elle Kennedy a cucerit milioane de inimi pe tot mapamondul! Un fel de Sex and the city pentru adolescenți, suprinde evoluția mai multor cupluri tinere care trec prin provocările vieții de adult. Seria în ansamblu este fantastică și sexy. Elle Kennedy a creat cinci romane atât de amuzante și ușor de citit care surprind atât intrigile specifice vârstei, cât și probleme mai complexe, precum violul sau abuzul fizic. Autoarea te plimbă prin lumea plină de entuziasmul și dramele a hocheiștilor de colegiu care se îndrăgostesc de fete periculos de sexy. O serie care miroase a hormoni, vestiare transpirate și petreceri sălbatice în camerele de cămin. Finalul, cel de al cincilea și ultimul volum din seria Off Campus surprinde evoluția cuplurilor din seriile anterioare. Patru povești. Patru cupluri. Trei ani de viață adevărată, după absolvirea facultății. O nuntă. O cerere în căsătorie. O căsătorie spontană. O sarcină neașteptată. Ghici care dintre cele patru cupluri are de-a face cu întâmplările de mai sus? Când credeai că Elle Kennedy a închis seria cu povestea Sabrinei și a lui Tucker, revine cu noi intrigi care te vor ține pe jar și te vor face să dai pagină cu pagină la miezul nopții. Cum totul devine mult mai palpitant, la finalul poveștii, va exista o sarcină neașteptată. Noi întâmplări și nenumărate motive să strângi cartea la piept!

After. După ce ne-am întâlnit – Anna Todd

Fetelor bune le plac băieții răi, sau cel puțin, așa știm din celebra zicală. Iată că se aplică și în cazul ficțiunii young adult. After. Dupa ce ne-am intalnit este povestea Tessei Young, o studentă conștiincioasă care pleacă la facultate în alt oraș. Deși are tot ce își poate dori o fată la vârsta ei: un iubit afectuos care o așteaptă, o familie înstărită, se îndrăgostește de nimeni altul decât Hardin Scott, britanicul arogant și rebel, pasionat de tatuaje și de viața de noapte. Hardin este arătos, sigur pe el și pe alocuri lipsit de maniere, dar acest lucru nu pare să o deranjeze pe Tessa, ci dimpotrivă, spiritul său nihilist îi stârnește interesul în ceea ce-l privește. Curând, latura lui întunecată o va seduce atât de mult, încât va cunoaște o pasiune nestăvilită. 

Ca orice băiat care dezvoltă un tip de atașament anxios, Hardin o scaldă în complimente la început, apoi insistă că nu e potrivit pentru ea, găsindu-și tot felul de scuze și dispărând, din nou și din nou. O ține la distanță, iar acest lucru o înnebunește pe Tessa. Cu cât îi simte mai mult lipsa, cu atât începe să-și construiască fanteziile în jurul existenței lui. Deși în exterior, Hardin pare un tip dur, în realitate, încearcă să-și mascheze vulnerabilitățile. Cum vulnerabilitatea este exact elementul pe care fetele îl urmăresc la „băieții răi”, Tessa va încerca să scoată la lumină adevărul despre viața lui Hardin și va încerca să-l ajute să-și vindece rănile. Un roman fascinat care îți aduce aminte de perioada dulce a adolescenței, în care relațiile nu erau determinate de factorii sociali sau financiari, ci doar de sentimente pure.

Indiferent dacă ești încă adolescent sau ai trecut de mult de această vârstă minunată, aceste două cărți îți vor aduce zâmbetul pe buze și te vor face să uiți pentru un moment, de toate grijile pe care le ai. Și, dacă vrei să-ți prelungești șederea pe șezlong, nu uita că găsești o varietate de cărți pe bookzone.ro

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.