Bookzone îți prezintă cartea care îți va schimba perspectiva despre bani. Cartea bogatiei interioare de Deepak Chopra

Banii nu sunt întotdeauna singurul răspuns, dar, cu siguranță, în unele situații fac diferența. Lumea în care trăim și, inclusiv, producțiile hollywoodiene ne-au învățat că bogăția nu este importantă, iar fericirea este tot ce contează. Într-adevăr, așa este. Dar, ce te faci atunci când ai de plătit școala copilului sau când viața cuiva depinde în mare măsură de bunăstarea financiară? Deepak Chopra vine în ajutor cu un ghid practic pentru succes, împlinire și abundență, oferind sfaturi practice despre cum putem dobândi securitatea financiară într-o eră a dezbinării și a nesiguranței. O carte pe care echipa Bookzone a așteptat-o cu sufletul la gură, iar acum este disponibilă pentru oricine își dorește să atingă prosperitatea, dar nu în ultimul rând, să fie în armonie cu propria persoană.

De cele mai multe ori, ne plângem de ceea ce nu avem în prezent: un job care să ne aducă un venit considerabil, o casă, o mașină sau o relație care să ne împlinească. Dar, dacă pentru o secundă ne-am opri din lamentări și am da nemulțumirea pe recunoștință? Recunoștință pentru cât de sănătoși suntem și pentru potențialul pe care îl avem, dar pe care nu-l conștientizăm. Da, ai auzit bine, cu toții avem un potențial divin pe care putem să-l accesăm prin puterea gândului. Astfel, atunci când ne concentrăm doar pe ceea ce nu avem, ego-ul nostru ne direcționează gândurile și acțiunile într-o zonă negativă, împiedicându-ne să ne atingem scopurile și, implicit, să găsim calea spre pacea interioară, acceptare și împlinire. Probabil, când ai citit titlul acestei cărți, te-ai gândit la o carte tradițională de educație financiară, de tipul: „Cum să te îmbogățești”, însă ghidul lui Deepak Chopra este mai mult de atât, întrucât îți ghidează subconștientul. Așadar, înainte de a ne apuca de un plan financiar, trebuie să lucrăm mai întâi cu noi înșine și să ne asigurăm că interiorul nostru nu este gol.

În Cartea bogatiei interioare, Deepak Chopra dezvăluie secretul prosperității prin iluminare spirituală, meditație și cultivarea sentimentului de bine. Ghidul lui Chopra te va ajuta să te concentrezi, să ajungi la cel mai înalt nivel al conștiinței și să preiei frâiele propriului destin. Autorul demonstrează cum poți să-ți depășești limitările, fricile și să-ți educi mintea pe un ton neutru-pozitiv. Chiar dacă nu ești un adept al spiritualității, simpla lectură a acestei cărți te va ajuta să-ți asculți intuiția și să găsești drumul spre creativitate, iubire de sine și succes. 

Deepak Chopra este unul dintre pionierii medicinii integrative, recunoscut la nivel global ca expert în dezvoltare personală. De asemenea, este fondatorul fundației Chopra și co-fondatorul Chopra Global și Jiyo.co. A scris numeroase bestselleruri nominalizate de New York Times, traduse în peste 43 de limbi. Seminarele și cursurile sale au făcut înconjurul lumii, devenind suport de curs pentru Universitatea din California. Un autor de excepție care a revoluționat modul în care oamenii se raportează la câștigul financiar. Te asigurăm că, odată ce vei începe să citești Cartea bogatiei interioare, nu o vei mai putea lăsa din mână!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.