Cartea fenomen Fete stralucitoare este disponibila la BOOKZONE

Vesti bune pentru toti fanii genului horror: cartea fenomen Fete stralucitoare, de Lauren Beukes este disponibila la BOOKZONE. Cartea este deja considerata un fenomen international, cu milioane de fani in lumea intreaga, motiv pentru care a fost ecranizata intr-un serial cu Elisabeth Moss in rolul principal si Leonardo DiCaprio drept producator. 

Cartea a fost apreciata si de catre alti autori foarte cunoscuti, cum ar fi Cory Doctorow, care a scris romanul Little Brother: „O extraordinara opera de ficti­une, plina de suspans. Mai mult chiar, o fabuloasa combinatie de calatorie in timp si crime in serie, intersectarea celor doua teme invitandu-l pe cititor să cugete la ideea de liber-arbitru, predestinare și cauzalitate într-o atmosferă ameți­toare și pasionanta.” 

Lauren Beukes este o scriitoare, scenarista, realizatoare de documentare si benzi desenate si jurnalista de origine sud-africana. S-a nascut pe 5 iunie 1976 in Johannesburg, Africa de Sud. Unul dintre cele mai importante premii pe care le-a primit de-a lungul timpului este Premiul Arthur C. Clarke, in 2011, pentru romanul Zoo City

Cartea Fete stralucitoare prezinta povestea unui criminal in serie care a descoperit cum sa isi acopere identitatea. Acesta calatoreste in timp, motiv pentru care nu i se poate lua urma. Victimele sale? Fete speciale, cu abilitati deosebite, cunoscute drept fetele stralucitoare. O singura victima a scapat, iar jocul se schimba: criminalul devine vanat. 

Actiunea incepe in 1931, in Chigaco. Harper Curtis, criminalul, a descoperit o casa cu un secret urias. In interiorul acesteia, se regasea un portal care ii permitea sa calatoreasca in timp si sa le omoare pe fetele stralucitoare fara ca identitatea lui sa fie descoperita. 

Chicago in anul 1992: Harper incearca sa o omoare pe Kirby Mazrachi, insa fata stralucitoare scapa. Din acel moment, toata existenta ei sa va concentra pe capturarea si pedepsirea criminalului. Incepe sa caute informatii si despre alte fete stralucitoare care au fost ucise. Anchetei lui Kirby se va alatura Dan Velasquez, un reporter cu experienta in omucideri. Timpul trece, iar Dan incepe sa se indragosteasca de Kirby. Cei doi reusesc sa adune tot mai multe informatii despre fetele stralucitoare care au murit de-a lungul timpului, insa nu era clar motivul pentru care au avut un astfel de destin. Totul devenea din ce in ce mai confuz pentru Kirby si Dan. Oare ce vor descoperi cei doi si ce hotarare vor lua? 

Daca te pasioneaza genul horror, atunci aceasta carte este ideala pentru tine. Iti recomandam ca intai sa citesti cartea si abia apoi sa vizionezi si serialul. Multe persoane au declarat aceasta carte una dintre cele mai bune din ultimii ani, asa ca ai toate motivele sa o alegi. De asemenea, la BOOKZONE vei mai descoperi si alte carti din genul horror, scrise de autori celebri sau de autori aflati la inceput de drum, care au un viitor de succes. 

Comanda cat mai repede cartea si bucura-te de o poveste speciala

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.