Comanda de la BOOKZONE si citeste Ruinele timpului: continuarea bestsellerului Baiatul cu pijamale in dungi

Vesti bune de la BOOKZONE: poti comanda cartea Ruinele timpului, continuare cartii Baiatul cu pijamale in dungi. Ambele sunt scrise de catre John Boyne si te vor impresiona. Suntem siguri ca le vei citi pe nerasuflate si apoi vei dori sa mai lecturezi si alte titluri ale autorului. Daca vrei sa citesti aceste carti, comanda-le cat mai repede de pe bookzone.ro  si vor ajunge la tine in cel mai scurt timp. De asemenea, le poti face si cadou de Craciun persoanelor dragi din viata ta. Inainte de a-ti prezenta pe scurt cartea Ruinele Timpului, vrem sa iti spunem cate ceva si despre primul volum al seriei. 

Baiatul cu pijamale in dungi este cu siguranta una dintre cele mai emotionante carti din ultimii ani. Protagonistul este un baietel, pe nume Bruno. El se muta departe de orasul natal, deoarece tatal sau a primit o slujba noua. Mutarea este destul de dificila pentru baietel, intrucat locul este derutant. Casa lor este singura din zona si este situata in spatele unor garduri ce par ca nu se mai termina. Dincolo de aceste garduri se afla multi oameni imbracati in pijamale cu dungi. Baietelul incearca sa isi dea seama ce este acel loc si devine tot mai confuz pe zi ce trece. In acest moment, cititorii isi vor da seama despre ce loc este vorba, iar tristetea se va accentua. Intr-o zi, Bruno vede un alt baietel, imbracat in pijamale cu dungi. Cei doi incep sa vorbeasca, iar misterul se adanceste. Bruno este atat de inocent incat nu intelege locul in care a ajuns sau este atat de afectat de ce afla incat refuza realitatea. Aceasta carte s-a vandut in milioane de exemplare din lumea intreaga si a fost ecranizata. 

Daca ai apucat sa citesti prima carte din serie, cu siguranta iti va placea si continuarea, Ruinele timpului, un roman la fel de impresionant. Acum, protagonista este Gretel, o femeie urmarita de pacatele din trecut. Nu isi poate trai viata asa cum vrea, insa apare o raza de speranta ca niciodata nu este prea tarziu sa indrepti lucrurile. 

Gretel este fiica unui comandant din lagarele de exterminare din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Nu este de acord cu ceea ce a facut tatal sau si toata viata a incercat sa isi ascunda trecutul. Mereu a negat faptul ca a avut legatura cu acele locuri groaznice, iar in momentul in care afla ca poate salva viata unui baietel, toate secretele risca sa iasa la iveala. 

Asa cum poti observa, aceste carti sunt impresionante si le vei citi cu emotie. Autorul, John Boyne a scris in total 14 romane pentru adulti, 6 carti pentru copii si numeroase nuvele. Dintre toate Baiatul cu pijamale in dungi a fost cel mai vandut exemplar si a fost adaptat pentru cinematografie, teatru, balet si opera si de asemenea a fost distins cu numeroase premii. 

 

Daca ti-am starnit curiozitatea, comanda aceste carti de la BOOKZONE! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.