3 carti horror publicate in 2022 care te vor captiva de la prima pagina

Adori genul horror si vrei sa te delectezi cu titluri noi? In cazul acesta, iti prezentam trei dintre cele mai apreciate carti horror aparute in anul 2022, pe care neaparat trebuie sa le ai in biblioteca. 

Ghici cine pandeste in padure, de M.J. Arlidge este prima carte pe care ti-o recomandam astazi. Cartea deja a primit numeroase aprecieri, nu doar din partea cititorilor, ci si din partea criticilor de carte si a diverselor publicatii, cum este si cazul Sunday Sport: „Îngrozitor de realist, romanul îți stârnește curiozitatea și nu te lasă să răsufli. Armata de fani a lui Arlidge e pe cale să sporească.” Actiunea cartii se desfasoara in proximitatea unei paduri de stejari stravechi din New Forest. Se spune ca nimeni nu ar trebui sa mearga singur acolo, avand in vedere ca este locul de panda al unui pradator nemilos. Prima data au fost ucisi cai salbatici din zona, apoi oameni. Se spune ca ucigasul este o silueta fara chip. Detectiva Helen Grace are in fata un nou cosmar, avand in vedere felul in care sunt ucise victimele. Sunt crime oculte sau victimele sunt ofrande aduse padurii? Un roman de exceptie, care te va cutremura. 

A doua recomandare vine din partea autoarei Lauren Beukes si se numeste Fete stralucitoare. Cartea a fost atat de indragita inca din prima luna de la lansare, incat s-a decis adaptarea ei intr-un serial produs de nimeni altul decat Leonardo DiCaprio, cu Elisabeth Moss in rolul principal. Aceasta carte prezinta modul in care un criminal in serie reuseste sa scapa nepedepsit, deoarece putea sa calatoreasca in timp. Victimele sale erau numite fete stralucitoare, avand in vedere ca erau considerate exceptionale. In anul 1931, in Chicago, Harper Curtis, ucigasul, gaseste o casa cu un secret intunecat: avea un portal prin care putea calatori in timp pentru a le ucide pe fetele stralucitoare. In anul 1992, incearca sa o omoare pe Kirby Mazrachi, insa reuseste sa scape si isi propune sa il ,,vaneze” ea pe criminal. Aliatul ei va deveni un reporter cu experienta in anchetarea cazurilor de omor a fetelor stralucitoare. Cei doi incep sa afle detalii uluitoare despre fiecare caz. Comanda cartea si afla de ce este atat de indragita! 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o carte deosebita, scrisa de un autor roman: Liceul 13, de Radu Octavian. Acesta prezinta intamplarile ce s-au desfasurat incepand cu o noapte de iarna, cand Maria Stanciu, o eleva in clasa a XII-a a Colegiului National ,,Scarlat Demetrescu” decide sa se sinucida. Un coleg de clasa, Vlad Dinu, ajunge in posesia jurnalului fetei si doreste se afle care a fost motivul care a determinat-o sa faca un asemenea gest. Numai ca lucrurile nu sunt atat de simple. In scurt timp, colegii de clasa ai Mariei vor incepe sa moara aparent accidental. Vlad trebuie sa afle cine este in spatele crimelor, pana nu vor muri toti colegii lui de clasa. Socul vine in momentul in care isi da seama ca toate indiciile duc la Maria Stanciu.

Daca ti-am starnit curiozitatea, comanda aceste carti de la BOOKZONE cat mai repede!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.