Te pasioneaza marketing-ul si vanzarile? Iata 3 carti pe care ar fi bine sa le citesti

In ultimii ani, datorita evolutiei tehnologice si a beneficiilor pe care ni le-a oferit internetul, tot mai multe persoane isi doresc o cariera in marketing si vanzari, avand in vedere ca toate operatiunile se pot realiza si online. Astfel, daca si tu ti-ai dori o astfel de cariera sau daca deja lucrezi in domeniu si vrei sa excelezi, iti recomandam in continuare trei carti pe care cu siguranta le vei citi cu placere si din care vei avea de invatat concepte noi. 

Prima recomandare este de la Zig Ziglar si se numeste Curs de vanzari – Cum sa vinzi orice oricui. Editia a II-a. Daca nu ai auzit pana acum de autor, afla ca a fost unul dintre cele mai importante personalitati din domeniile dezvoltare personala, marketing si vanzari si desi a incetat din viata acum mai bine de 10 ani, cartile sale continua sa se vanda. In plus, companiile se bazeaza pe cursurile si pe ideile pe care Zig Ziglar le oferea in prelegerile sale. Cartea mentioneaza faptul ca un profesionist din domeniul vanzarilor va sti ca daca lucreaza suficient de mult, va ajunge sa faca doar ce vrea, cand vrea si va reusi sa vanda orice si oricui, indiferent de context. 

A doua recomandare vine din partea a doi autori romani foarte indragiti. Este vorba despre Cum sa construiesti un departament de vanzari, de Alina Andriuta si Lorand Soares Szasz. Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai de succes antreprenori din tara si de asemenea este si business coach. Alina Andriuta este business trainer si consultant, iar impreuna au scris aceasta carte cu sfaturi pe care oricine le poate urma. Abordeaza subiecte complexe si de interes pentru antreprenori, expun cele mai comune greseli si cum pot fi evitate. Pe scurt, prezinta sfaturi pe care daca le vei urma, succes este aproape garantat. 

A treia si ultima carte pe care ti-o aducem in atentie se numeste Marketingul inovatiilor in retail si este scrisa de catre Saniuta Adina. Un lucru interesant de mentionat este faptul ca aceasta carte are o structura logica si este scrisa de la genral la particular. In cartte este evidentiata inovatia si importanta acestia pentru marketingul contemporan. Sunt prezentate si explicate in detaliu cele mai importante concepte din acest domeniu. De asemenea, sunt descrise si tipurile de inovare, rolul fiecarei persoane intr-o organizatie, ce provocari pot aparea, procesele si problemele legate de inovatie si tipurile de inovatii la care recurg astazi companiile. 

Acestea au fost doar cateva dintre cartile pe care le poti comanda de la BOOKZONE despre marketing si vanzari. Speram sa te ajute sa evoluezi in cariera sau sa pornesti pe un nou drum profesional. Nu uita sa verifici cu atentie toate titlurile disponibile si in sectiunea de dezvoltare personala. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.