Vânzări-record de 10.000 de exemplare în doar 24 de ore pentru cartea lui Mihai Bendeac

Primul tiraj al cărții semnate de Mihai Bendeac și de mama sa, Emilia Bendeac, a fost epuizat înainte chiar de a ajunge în depozitul editurii, iar în decursul a 24 de ore de la lansare s-au vândut 10.000 de exemplare. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul cititorilor, care s-au mobilizat extraordinar și care au dat dovadă de o receptivitate de excepție, dorindu-și să-i sprijine pe autori în susținerea scopurilor caritabile.

Editura Bookzone a lansat pe 10 decembrie o carte care a făcut curioși atât de mulți cititori, încât a reușit să depășească recordurile de vânzări înregistrate până acum. Este vorba despre Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama, o autobiografie sinceră și vibrantă a uneia dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, Mihai Bendeac.
O carte plină de povești picante, întâmplări delicioase, discuții emoționante cu mama sa și o notă umoristică recognoscibilă. O carte care vine la pachet cu un act caritabil, pentru că toate încasările autorilor vor fi donate, primul proiect în acest sens fiind renovarea secției de oncologie pediatrică, din cadrul Spitalului Fundeni de la etajul 7.

Mihai Bendeac a demonstrat încă o dată că nu este doar un actor, comedian, scenarist, regizor, jurat și scriitor talentat. Acesta este și un om cu suflet mare care și-a propus să îi ajute pe cei care au nevoie de sprijinul său, prin donarea tuturor încasărilor din vânzarea cărții sale către cauze nobile. Și cum o faptă bună atrage după sine o alta, editura Bookzone s-a alăturat acestui demers și va dona la rândul său o parte din încasări. 
Cartea este disponibilă pentru comandă în librăria online Bookzone, iar începând cu 14 decembrie și în marile librării din țară.

Despre Bookzone
Bookzone este librăria online cu o ascensiune extraordinară, ajungând într-un timp foarte scurt în top 3 librării online în România. Viziunea diferită și cadourile oferite permanent clienților săi au ajutat librăria online să vândă peste 2.000.000 de cărți în doar 5 ani de activitate. 

Informații suplimentare:
Dana Cristea – specialist comunicare
Telefon: 0758012919
Website: www.bookzone.ro

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.