Una dintre cele mai asteptate carti din 2023: Calea vindecarii de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

La BOOKZONE se gaseste cea mai noua carte publicata de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: Calea Vindecarii. Volumul este scris sub forma unui dialog cu Florentina Fântânaru, un jurnalist cu o experienta de peste 25 de ani in realizarea de emisiuni. De aceea, va fi o adevarata placere pentru fiecare cititor sa dea pagina cu pagina, avand in vedere ca  fiecare cuvant este scris din inima, pentru a fi usor de inteles.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan este o personalitate marcanta in domeniul medical. Este considerat unul dintre cei mai buni specialisti în neurologie si psihiatrie din Romania. In plus fata de cariera sa remarcabila în medicina, si-a dedicat timpul pentru a-si impartasi cunostinele cu publicul, pentru a-i ajuta sa ramana sanatosi mai mult timp. De asemenea, a scris numeroase tratate, lucrari medicale si monografii, astfel incat colegii de breasla sa-i recunoască meritele și să învețe mai multe despre cel mai important organ din corp: creierul.

Dintre toate volumele scrise de-a lungul timpului, Inteligența materiei este cel mai faimoasa si apreciat, Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan primind Premiul Academiei Romane pentru filosofie Vasile Conta, ca merit pentru aceasta lucrare. Cartea a fost publicata initial in timpul regimului comunist, dar într-o formă cenzurata. Abia la începutul anilor ‘90, autorul a decis să reediteze această carte, în forma initiala, pentru a permite tuturor să se bucure de ceea ce a avut cu adevărat in vedere.

Calea Vindecarii de Constantin Dulcan este o carte noua care ne atrage atenția asupra faptului că boala începe în minte, dar poate fi vindecată tot prin intermediul mintii. Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan investigheaza conexiunea dintre știință și spiritualitate de mai bine de 40 de ani.

Orice moment când gândim, orice emoție și orice sentiment sunt o pledoarie pentru viață, sănătate, fericire, bucurie sau, dimpotrivă, pentru boală și, în final, moarte. – Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Aceasta carte te va ajuta sa gasesti raspunsurile la unele dintre cele mai comune intrebari ale oamenilor din ziua de astazi:

  • Ce putem face pentru a ne recupera energia după o zi stresanta?
  • Care sunt secretele longevitatii?
  • Cum ne putem folosi subconștientul în procesul de vindecare?
  • Ce efect au gândurile și emoțiile negative asupra sănătății noastre?

Daca ai si tu in jurul tau persoane care se confrunta cu anumite boli, le poti recomanda aceasta carte. Vor afla ca in interiorul lor vor gasi cheia vindecarii. Se spune ca suntem inzestrati cu toate resursele necesare vindecarii, insa trebuie doar sa stim cum sa le accesam. In aceasta carte, se pot gasi informatii care sa ghideze fiecare om spre vindecare. 

Astfel, vei afla numeroase notiuni de medicina, biologie, psihologie si chiar fizica cuantica. De ce atatea informatii complexe? Deoarece vindecarea depinde de multi factori, iar cei mai multi nu sunt fizici. Prof. Univ. Dr. Dumitru Dulcan ne incurajeaza sa fim mai constienti de puterea gandurilor noastre pentru a ne vindeca. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.