Totul incepe cu noi: una dintre cele mai indragite carti de Colleen Hoover

Esti una dintre persoanele care adora cartile scrise de Colleen Hoover si le citeste pe fiecare in parte cu sufletul la gura? Atunci avem o veste buna: cartea Totul se termină cu noi este disponibila la BOOKZONE. Volumul continua povestea primei carti, Totul se termina cu noi si ofera cititorilor mai multe informatii despre ceea ce s-a întâmplat cu adevarat. Înainte de a-ti face o scurta introducere a ceea ce s-a întâmplat in cel de-al doilea volum al seriei, iti vom prezenta si prima parte a povestii, pentru a-ti aduce aminte si bineinteles, pentru a da sansa si altor persoane sa afle de ce este atat de populara cartea.

Lily este protagonista seriei si nu a avut o viata usoara, cu toate acestea, munceste din greu pentru a-si atinge scopul. Dupa ce a absolvit liceul, s-a mutat la Boston si detine propria afacere. Se pare că si-a găsit linistea, dar în viata ei apare un neurochirurg frumos, Lyle Kincaid, care este pe cale sa ii schimbe viata. Lyle este destul de incapațanat, chiar arogant, dar în același timp sensibil si inteligent, iar Lily îl atrage. Lyle, insa, nu isi doreste o relatie pe termen lung. Pe măsură ce timpul trece, se pare că Lily o va deveni cea care ii va schimba gandirea. Lily tine mortis să afle ce s-a întâmplat în viața lui Ryle, insa gândurile ei zboara la Atlas, prima ei iubire. Avea sa afle in curand de ce: in viata lui Lily revine Atlas si relatia cu Ryle este pusa sub semnul intrebariii. 

In cel de-al doilea roman intitulat „Totul începe cu noi de Colleen Hoover”, Lily și Ryle încearca sa isi inteleaga relatia si sa imparta custodia fiicei lor, Emerson.  Pe măsură ce lucrurile încep să se stabilzeze, o întâlnire intamplătoare ii aduc impreuna pe Lily si Atlas, iar amandoi se simt încantati ca isi reiau povestea. 

Desi Lily este entuziasmata, mintea ei este incetosata de gânduri mai putin fericite.  În ciuda faptului că Ryle este fostul ei sot, inca are un loc important în viața si este reticent în a permite unui alt bărbat să intre în viața ei si a fiicei lor.

Acest volum este scris din perspectiva lui Lily si Atlas si exploreaza mai bine trecutul lui Atlas, precum si calatoria lor de redescoperire a dragostei adolescentine. In ciuda sentimentelor lor tot mai puteernice, fericirea este amenintata în mod constant de Ryle, care este predispus la impulsivitate si il considera pe Atlas responsabil pentru casnicia sa esuata cu Lily.

Daca vrei sa afli ce s-a intamplat intre cei trei, comanda cat mai repede cartea de la BOOKZONE. Tot aici, vei gasi si alte romane scrise de Colleen Hoover, pe care le vei putea citi cu sufletul la gura. Colleen Hoover este una dintre cele mai apreciate autoare din ultimii ani si merita toata atentia ta, daca iti plac romanele de dragoste diferite. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.