Cea mai noua carte a Irinei Binder si alte titluri pe care le poti descoperi pe BOOKZONE

Irina Binder este una dintre cele mai populare scriitoare contemporane si a reusit sa atraga atentia publicului prin faptul ca isi expune sentimentele in textele si cartile pe care le scrie. A început sa isi publice gândurile in anul 2010, pe un blog numit Insomnii si multumita succesului enorm a decis sa lanseze o carte, care a devenit ulterior una dintre cele mai bine vandute serii literare din tara nostra. În cele ce urmeaza, iti vom explica in cateva cuvinte de ce Irina Binder reuseste sa captiveze pe oricine cu volumele pe care le lanseaza si iti vom prezenta si cea mai noua carte a sa.

Cu siguranță ai auzit de cea mai populara seriei literara a Irinei Binder, Fluturi.  Volumul de debut al seriei, Fluturi a fost inca de la inceput apreciat de oameni de toate varstele, de la adolescenti la varstnici. In mod special femeile s-au identificat cu personajul principal si au fost captivate de poveste si de emotiile starnite de catre carte. Intamplările prin care trece personajul principal sunt universale si pot fi experimentate de milioane de oameni din intreaga lume.

Atat seria Fluturi, cat si cartile Insomnii si Strainul de langa mine sunt romane de dragoste, care reflecta realitatea relatiilor din zilele noastre si nu ne referim doar la relatii amoroase, ci si la prietenii. Prin urmare, ele sunt foarte apreciate de oameni de toate varstele. Cartea Insomnii exploreaza trairile personajului principal, o persoana incercata de viata, astfel încat vei putea rezonezi cu aceste intamplari si cu emotiile expuse si sa realizezi ca oricine ar putea fi în locul sau. Sunt întâmplări care pot da insomnii, poate chiar din cauza unei povesti de dragoste cu final nefericit. 

Cel mai recent succes literar al Irinei Binder este volumul Am scris o carte despre noi. Este o carte ce evoca o poveste emotionanta si induiosatoare, desprinsa din realitatea fiecarei persoane. Probabil vei recunoaste si din personajele din text ca fiind persoane ce au trecut pragul vietii tale la un moment dat. Vei recunoaste cum se simte iubirea, prietenia, pierderea, suferinta, tradarea si vei afla si cum poti transforma o durere intr-o lectie de viata, durerea in optimism pentru a iti infrunta probleme si prietenii falsi. Asa cum spune si Irina Binder, este o poveste cu si despree oameni, despre tradare si puterea de a o lua de la capat dupa dezamagiri. O poveste despre boala, puterea de a te vindeca, iubire si curajul de a simti din nou dragostea, in ciuda dezamagirilor. 

La Bookzone gasesti numeroase carti Irina Binder, astfel ca ai ocazia de a le comanda la preturi foarte bune si cu livrare rapida, pentru a incepe sa le citesti cat mai repede. Iti recomandam si Strainul de langa mine, Pana la sfarsit, Iubitelor mele prietene, Iubirea te invata. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.