Comanda Am scris o carte despre noi, de Irina Binder, si bucura-te de una dintre cele mai emotionante povesti

Ai aflat vestea cea mare de la inceput de an? Irina Binder a lansat o noua carte, iar cititorii fideli sunt entuziasmati. Este vorba despre Am scris o carte despre noi, considerat cel mai emotionant titlu de pana acum al autoarei. 

Daca ai citit pana acum vreo carte de-a Irinei Binder, probabil stii ca autoarea isi asterne gandurile si trairile pe foi, astfel ca povestile sunt inspirate si din realitate, motiv pentru care vei putea empatiza cu toate situatiile prin care trec. De asemenea, suntem siguri ca vei aprecia modul in care sunt prezentate personajele si situatiile si dupa ce vei citi aceasta carte, vei dori sa citesti mai multe scrise de autoare. 

La BOOKZONE gasesti cele mai bune carti scrise de autoare pana in acest moment. Astfel, poti comanda atat Am scris o carte despre noi, cat si alte carti Irina Binder pe care ti le recomandam cu drag. Daca ai o slabiciune pentru romanele de dragoste autentice, atunci este momentul ideal sa comanzi aceste carti. 

In continuare, redam un fragment din Am scris o carte despre noi: Și uite așa trece viața pe lângă cei care amână să trăiască până atunci când vor ajunge să aibă greutatea „ideală”, până atunci când își vor renova locuința, până ce-și vor schimba mașina cu una mai grozavă, până ce, cred ei, vor fi mai frumoși, mai bogați, mai buni și mai cine știe cum pentru a fi acceptați de ceilalți. Uitând că, și dacă am fi perfecți, tot nu am putea mulțumi pe toată lumea. Și mai ales uitând că tot ceea ce are un om mai frumos și mai valoros se află în inima sa. Că noi, oamenii, în adâncul inimii noastre nu ne dorim și nu căutăm forme, noi iubim suflete.

Personajele acestei carti sunt usor de indragit, avand in vedere modul in care sunt creionate. Asa cum vei putea observa, fiecare personaj trece prin diverse intamplari, unele nu tocmai placute, insa care le ofera lectii de viata. Asa cum probabil stii deja, la fel se intampla si in viata: uneori, destinul ne pune la incercare si suferinta ia locul unei vieti linistite. 

Cel mai important este modul in care reactionezi la intamplarile nefericite din viata ta. Chiar si situatiile neplacute pot aduce un lucru pozitiv, daca stii cum sa reactionezi. Astfel, putem spune ca aceasta carte este scrisa sub forma unel lectii de viata, a unei trairi profunde. 

De asemenea, autoarea ne aduce aminte ca ar trebui sa ne apreciem mai mult si sa admiram oamenii asa cum sunt ei, sufletele lor, nu felul in care arata sau bogatiile pe care le detin. Cele mai importante ,,averi” sunt prietenii si oamenii de calitate de care te inconjori. 

 

Acestea fiind spuse, comanda cat mai repede cartile scrise de Irina Binder si bucura-te de lecturi exceptionale. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.