Iti plac cartile de dragoste diferite? Citeste seria OFF-CAMPUS

Povestile de iubire au fost dintotdeauna printre cele mai apreciate cand vine vorba despre carti. Insa, nu toata lumea vrea sa citeasca acel gen de carti de dragoste considerate ,,siropoase”. Daca vrei sa citesti carti cu povesti autentice, atunci alege carti de Elle Kennedy. In continuare, iti prezentam seria OFF-CAMPUS. 

Primul volum din serie se numeste Pactul si prezinta povestea lui Hannah Wells, o tanara care pare ca in sfarsit a gasit un baiat de care sa fie atrasa. In general, este destul de increzatoare, insa cand vine vorba despre legaturi intime, un incident dureros din trecut o tine pe loc. Pentru a-i atrage atentia baiatului de care ii place, va trebui sa isi invinga nesiguranta. II cere ajutor capitanului echipei de hochei a universitatii. In schimbul unor meditatii, acesta ii va aranja o intalnire cu baiatul de care ii place. Numai ca lucrurile iau o intorsura diferita in momentul in care cei doi ajung in pat, iar Garret vrea sa o convinga pe Hannah ca este persoana de care are nevoie. 

Al doilea volum se numeste Greseala si ii are drept personaje principale pe John Logan, un student chipes, cunoscut pentru cuceririle lui si pentru viata formata numai din petreceri si pe Grace Ivers. Desi la suprafata era un tip care parea sa aiba totul, isi facea griji pentru viitorul sau dupa absolvire. Intre timp, o intalneste pe Grace, o studenta din anul intai care ii distrage atentia, insa pe care o indeparteaza din cauza unei greseli. John ar face orice sa mai primeasca o sansa.  

Al treilea volum din serie se numeste Adevarul. Protagonistii sunt Allie si Dean. El este un arogant jucator de hochei din echipa universitatii. Ea are o criza existentiala: nu stie ce va face dupa facultate si tocmai ce a iesit dintr-o relatie de trei ani. Isi doreste doar liniste, insa viata are alte planuri pentru ea. Se intalneste cu Dean intamplator, insa Allie nu este impresionata de el. El si-a propus sa o cucereasca si reuseste, insa relatia lor va fi pusa la incercare. 

Al patrulea volum, Scopul, ii are in centrul atentiei pe Sabrina si Tucker. Ea este o studenta in ultimul an care si-a planificat viitorul in cel mai mic detaliu. Viseaza sa lucreze la o firma de avocatura de top si sa scape de trecutul rusinos al familiei sale. Cand nu se astepta, in viata ei apare Tucker, un hocheist care ii ofera o noapte de pasiune pe care nu o va uita niciodata. Dupa acea noapte, viata amandurora se va schimba. 

In ultimul volum al seriei, Finalul, poti afla ce s-a intamplat cu protagonistii tai preferati dupa cativa ani. Astfel, vei citi finalul a patru povesti dupa trei ani: o nunta, o cerere in casatorie, o sarcina neasteptata si o casatorie spontana. Care dintre cupluri au trait cele mentionate? Comanda acest volum si afla ce s-a intamplat cu personajele tale preferate. 

 

Tot la BOOKZONE vei gasi si alte carti de exceptie, scrise de Elle Kennedy. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.