Cele mai emotionante carti scrise de L.J. Shen pe care le poti citi primavara aceasta

Iti plac romanele de dragoste diferite, in care povestile nu sunt prezentate intr-o maniera idealizata? In cazul acesta, iti recomandam cateva carti de L.J. Shen. Acestea prezinta povesti de dragoste care ar putea deveni reale sau pe care unele persoane le-au trait deja. 

Graves este considerata una dintre cele mai emotionate carti ale autoarei, de pana acum. Te-am iubit, Ever Lawson. Dar vreau să știi că ești cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat în viața asta. Everlynne Lawson este o tanara care s-a ales cu inima franta dupa primii fiori ai dragostei. Experienta aceasta o va urmari toata viata. O tragedie i-a furat tinerei tot: familia, visurile si sufletul pereche, Joe. A decis sa se izoleze, astfel ca s-a mutat in Salem, Massachusetts si traieste o viata apatica, fara bucurii. Totul se schimba in momentul in care un barbat misterios si chipes da buzna in viata ei. Ete vesel, cu pofta de viata, aventuros si vrea ca Everlynne sa ii fie alaturi. Tanara crede ca intr-un final, viata ei incepe sa fie din nou normala, cand rani vechi se redeschid, ma adanc ca niciodata. Va ajunge in situatia in care este indragostita de doi barbati, iar unul dintre ei o uraste. 

Midnight Blue este o carte lansata in 2021, care s-a bucurat de un succes enorm inca din primele zile in librarii. „Fără doar și poate, acesta este romanul meu preferat cu vedete rock”. — Dirty Girl Romance Blog. Cartea prezinta povestea unei tinere pentru care dragostea nu a fost asa cum a visat. Indigo Bellamy a semnat un contract dificil: urma sa devina ,,dadaca” unui star rock, care avea nevoie de cineva care sa il tina departe de vicii. Urma sa plece alaturi de Alex Winslow intr-un turneu mondial de trei luni. O suta de spectacole pe care le petrecea alaturi de cel considerat ,,Casanova cu ochi de whisky”. Si-a vandut sufletul zeului rock, iar acesta i-a luat tot. 

Jocul cu focul este ultima carte pe care ti-o prezentam in aceasta serie. „O poveste de iubire a doi dușmani care devin iubiți, a două suflete cu cicatrici, care au avut nevoie unul de celălalt pentru a descoperi că nu au fost niciodată singure.. Scrisă sub semnătura lui LJ. Shen, cu imagini vii, cu un dialog înțelept ,o sincronizare comică impecabilă și îmbinată cu emoții, Jocul cu Focul este acum una dintre cărțile mele favorite.” – Kate Stewart, autoare de bestsellere USA Today

Grace si West sunt doi oameni total diferiti: ea lucreaza intr-o rulota cu tacos, iar el este un baiat misterios care participa la lupte ilegale. Tipicul baiat ademenitor, pe care toate fetele il doresc. Ea este invizibila pentru ceilalti, retrasa si neinteleasa. Cand West intra in viata lui Grace, tanara nu stie daca sa se bucure ca o va face fericita sau sa se gandeasca doar la un sfarsit urat. Stie doar ca focul o va arde. 

 

La BOOKZONE gasesti si alte carti scrise de L.J. Shen care abia asteapta sa fie citite! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.