Comanda noul titlu de Irina Binder: Am scris o carte despre noi

Irina Binder, indragita autoare, tocmai a lansat un nou titlu emotionant: Am scris o carte despre noi. Asa cum ne-a obisnuit, Irina Binder scrie carti care se traiesc, nu se citesc. Fiecare volum este parte din sufletul ei. Isi transpune trairile si experiente de viata in cuvinte pe care oricine le poate intelege si simti. Astfel, cititorii pot empatiza, deoarece se regasesc in situatiile asternute pe foi. 

Am scris o carte despre noi este o poveste de dragoste diferite. Bineinteles, este desprinsa din realitate, iar personajele sunt palpabile si recognoscibile. Cu fiecare pagina pe care o vei citi, vei afla cum binele si raul se impletesc in mod armonios si cum iubirea si prietenia sunt permanent provocate de tradare si de suferinta. In final, modul cum reactionezi, alegerile personale vor fi cele care dicteaza rezultatul. Aceasta carte este scrisa sub forma unei lectii de viata, a unei trairi profunde, pe care cu siguranta o vei citi pe nerasuflate, cu sufletul la gura. 

Cartea este disponibila la precomanda, la un pret special, iar livrarea se va face incepand cu data de 2 martie 2023. Grabeste-te si comanda printre primii Am scris o carte despre noi, avand in vedere ca toate cartile Irinei Binder s-au vandut foarte repede in prima zi de lansare. Astfel, te vei asigura ca nu vei astepta pana la tiparirea unui nou tiraj. 

Fragment din carte: 

Dragostea întregește un om, i-a răspuns prompt el. Nu știu la ce miracol speri tu, nu știu ce aștepți, nu știu ce planuri ai și nu am idee de ce amâni să te lași iubită și să iubești. Dar, prietenă scumpă inimii mele, ar trebui să știi că nimic nu te poate completa și nu te poate face mai puternică și mai fericită decât dragostea cuiva, decât iubirea și grija cu care te poate sprijini un alt suflet. Pentru că noi, oamenii, asta facem – sau cel puțin asta ar trebui să facem – ne sprijinim unii pe alții. Dar se pare că tu ai o ordine a ta, una de neînțeles pentru mine, recunosc.

Ca fiecare carte scrisa de Irina Binder si aceasta prezinta povestea unor oameni pe care viata i-a pus la incercare. Tradarea doare cel mai tare, insa este important sa ai puterea de a o lua de la capat. In aceasta carte vei citi cum peronajele nu s-au lasat doborate, ci au avut curajul de a simti din nou iubirea si de a avea incredere in oameni. Vei citi nu doar despre iubire, ci si despre prietenie, cea adevarata si cea falsa, despre demoni interiori si cum poti infrunta problemele cand crezi ca nu mai exista solutii. Cartea este exact doza de optimism de care aveai nevoie, asa ca grabeste-te si comand-o de la BOOKZONE. De asemenea, iti recomandam sa descoperi si alte carti de Irina Binder, avand in vedere succesul autoarei. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.