Seria Hades continuă cu un nou volum – Un strop de distrugere

Mult-așteptata serie Hades revine cu un nou volum și intrigi captivante care te vor face să dai pagină cu pagină. Persefona se află în centrul atenției mai mult ca niciodată. Presa pare să-și fi stabilit cartierul general în fața clădirii sale de birouri și, în nenumărate rânduri, se trezește cu fotografia ei pe prima pagină a unui tabloid. Tot acest haos mediatic o face să se întrebe dacă este cu adevărat pregătită să fie regina lumii subterane. 

În timp ce aceste îndoieli încolțesc în mintea ei, o tragedie se abate asupra Persefonei, iar când Hades refuză să o ajute, incertitudinea cu privire la relația lor se amplifică. Refuzul lui o obligă, de asemenea, să-și ia viața în mâini și să facă un târg care ar putea adânci prăpastia tot mai mare dintre ei. Deși este mai puțin captivantă decât prima parte, Un strop de distrugere este o carte care te abate de la realitatea cotidiană și te invită să explorezi o lume fantastică. De data aceasta, Persefona devine din ce în ce mai capricioasă, o adevărată provocare pentru Hades. Copilăroasă, geloasă, încăpățânată și răzbunătoare, pune ușor la îndoiala sentimentele lui Hades. De asemenea, este incredibil de mercurială – stările ei de spirit se pot schimba dintr-o clipă în alta. Acum este fericită și îndrăgostită de Hades, iar în clipa următoare, este furioasă și încearcă să-l supere dinadins. În același timp, este ușor de influențat. Un singur comentariu nepotrivit la adresa lui Hades și este gata să renunțe la el, rareori acordându-i prezumția de nevinovăție. Asta nu înseamnă că Hades este lipsit de defecte. Asemenea Persefonei, are probleme de comunicare, iar de cele mai multe ori, preferă să evite certurile și se distanțează.

O carte care îți dă dependență prin prisma situațiilor contradictorii. Este fascinant să urmărești cum evoluează personajele în urma traumelor. Chiar dacă Persefona ne enervează pe alături, trebuie să înțelegem factorii declanșatori ai insecurități sale. Nesiguranța pe care o resimte în relația cu Hades are legătură cu sentimentul de respingere experimentat în relația cu mama ei. Încă din copilărie a fost învățată să muncească din greu pentru dragoste și afecțiune, iar în cazul în care greșea, se confrunta cu respingere din partea mamei. O situație complexă care, pe de o parte, te face să empatizezi cu protagonista, și, pe de altă parte, te face să crezi că este doar un copil răsfățat.  

Dar, desigur, dacă nu „vibrezi” cu Persefona, cu siguranță există alte personaje pe care le vei simpatiza. Hermes, Hecate, Sybil, Thanatos și chiar Apollo. Chiar dacă la început Apollo o să ți se pară antipatic, o să descoperi în el un caracter complex.

Un strop de distrugere este mult-așteptata continuare a seriei Hades care te va destinde prin intrigile aprinse și te va face să uiți de grijile cotidiene. Dacă ți-am captat atenția, nu uita că găsești acest titlu în libraria online Bookzone!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.