Nu ai timp sa cumperi carti pentru vacanta de vara? Te ajuta BOOKZONE!

Cititul este una dintre cele mai frumoase si relaxante activitati si, de asemenea, iti aduce doar beneficii. Insa, cateodata este dificil sa alegi carti noi, mai ales daca nu ai timpul necesar pentru a merge in librarii. Din fericire, astazi exista posibilitatea de a comanda cartile dorite in cel mai scurt timp, dintr-o librarie online, asa cum este si BOOKZONE. Ai nevoie doar de un dispozitiv cu internet, indiferent ca este un laptop, un computer, un telefon sau o tableta si cateva minute la dispozitie. Vei naviga foarte usor printre carti, selectand autorii preferati sau genul literar dorit sau cautand direct titlurile pe care le ai in minte. In continuare, iti prezentam cateva motive pentru care sa comanzi de la BOOKZONE carti pentru vacanta. 

Sute de titluri intr-un singur loc 

Cateodata, iti este greu sa alegi carti noi, mai ales daca esti o persoana pretentioasa cand vine vorba de lectura. Din fericire, la BOOKZONE gasesti sute de titluri, organizate pe categorii, astfel incat sa iti fie mult mai usor sa le selectezi. Ai la dispozitie cele mai frumoase romane de dragoste, carti de dezvoltare persoanala, carti de istorie, carti pentru copii, thrillere, biografii si memorii, carti de bucate, de psihologie, carti care sa te ajute sa devii mai bun la hobby-ul ales si multe altele. Practic, este imposibil sa nu gasesti macar o carte pe care sa o citesti pe nerasuflate. 

Promotii frecvente 

Tuturor ne plac promotiile, asa ca la BOOKZONE vei gasi des preturi reduse sau pachete promotionale, astfel incat sa poti citi atat cat iti doresti, fara ca bugetul tau sa fie afectat. Poti comanda pachete de carti de la acelasi autor sau din acelasi gen literar, pentru a descoperi si alti autori, care merita toata atentia ta. 

Livrare rapida 

Stim ca nerabdarea este mare, iar uneori iti doresti sa ajunga mai repede la tine cartile comandate. De asemenea, daca ai planuri de calatorie, vrei sa te asiguri ca vei primi cartile la timp si astfel sa eviti sa mai mergi in librarii. Din fericire, BOOKZONE te ajuta sa scapi de griji si, astfel, te vei bucura de livrare rapida, la scurt timp dupa plasarea comenzii. 

Te-ai razgandit? Poti face retur!

Uneori, se intampla sa te razgandesti si sa nu iti mai doresti cartile pe care le-ai comandat, din diverse motive. Nu trebuie sa iti faci griji, deoarece le poti returna gratuit in 30 de zile de la data primirii produselor. Astfel, vei putea sa comanzi alte carti dupa ce le vei returna pe cele de care nu erai atat de sigur. 

Platesti in siguranta 

Nu in ultimul rand, trebuie sa discutam despre plati. La BOOKZONE, platesti in siguranta direct pe site, cu cardul. Astfel, scapi de grija platii la curier, mai ales daca esti o persoana care foloseste preponderent cardul bancar. 

Speram ca te-am convins sa alegi BOOKZONE pentru a cumpara carti pentru vacanta de vara! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.