Katherine Center în curând pe raftul Bookzone. Află povestea deciziei de a publica

“Știu mai mult decât să privesc înapoi. Știu cum să încerc, cum să dau greș și cum să încerc din nou. Știu cum să trăiesc dinspre interior spre exterior. Știu să savurez fiecare îmbrățișare, fiecare sesiune de înot, fiecare gâdilare, fiecare masă, fiecare baie fierbinte, fiecare moment când cineva te face să râzi.

Mai mult decât orice, știu că trebuie să alegi să profiți de fiecare moment. Ai o singură viață, care merge doar înainte. Și există atatea finaluri fericite.” – Katherine Center, citat din „Cum să mergi mai departe”

Înainte de a-ți spune ce este cu acest citat din cartea „Cum să mergi mai departe”, un bestseller New York Times, îți vom face o mică dezvaluire.

Cum ne-am hotărât să aducem cărțile lui Katherine Center pe raftul Bookzone?

La Bookzone, în momentul în care alegem titlurile pe care vrem să le publicăm, avem o ședință în care sunt implicate 4 persoane din companie: directorul executiv, editorul, directorul de marketing și directorul general. Fiecare persoană dintre acestea aduce argumente pro și contra, după care acordă câte o notă în propria agendă, astfel încât să nu îi influențeze pe ceilalți în procesul de notare. La final, calculăm media pentru fiecare carte.

După cum îți imaginezi, foarte rar, dar foaaarte rar se întâmplă ca o carte să aibă media 10. Sincer, nu ne amintim ca acest lucru să se fi întâmplat vreodată cu un alt autor străin. Ei bine, citatul cu care am început acest articol aparține cărții care a obținut media 10.  Și asta pentru că autoarea dă dovadă de o măiestrie rar întâlnită, atunci când vine vorba despre poveștile pe care le transpune în bestseller-uri internaționale. Poate că te întrebi cum reușește să facă acest lucru. Sincer îți spun că și noi ne-am întrebat și am ajuns la concluzia că are un fel aparte de a împleti într-o poveste părțile frumoase, oribile, amuzante, dureroase, dezordonate ale ființelor umane și ale vieții. Reușește astfel să creeze romane care, deși îți pot frânge inima, reprezintă însăși celebrarea rezistenței și a puterii oamenilor. Iar personajele sale parcă sunt instruite special de către autoare să ne arate nouă, cititorilor, că iubirea și speranța sunt mai importante decât tragedia și durerea, indiferent de ceea ce se întâmplă în viață. 

Așa că ne aflăm față în față cu o carte care ne învață să depășim obstacole, să prețuim relația cu familia, să nu uităm de existența și de puterea sâmburelui speranței din sufletele noastre. O poveste care vine ca un ghid de supraviețuire pentru suflet, ca o conversație cu cel mai bun prieten al tău, dar care nu este împachetată într-un ambalaj perfect, ci în detalii care o fac să fie atât de umană și de ușor de înțeles de către noi toți. 

„Katherine Center scrie cu sinceritate și include toate părțile dezordonate ale vieții. Pentru mine, aceasta a fost mai mult decât o poveste bună… a fost fantastică! Secrete de familie și relații încordate, m-am regăsit în multe lucruri. O poveste despre putere, determinare, dragoste și multe altele. Firul narativ mi-a stârnit interesul de la început până la sfârșit, iar personajele mi-au capturat inima. Poate că am putut să văd către ce se îndreaptă lucrurile, dar călătoria a fost atât de distractivă. O poveste înțeleaptă, optimistă, pe care am citit-o lent. Nu voiam să se termine.” – Deanna

Iar în curând vei putea comanda nu una, ci chiar mai multe cărți de la această autoare. Revenim în curând cu mai multe detalii.

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.