Iti plac cartile fantasy? Atunci iti recomandam 3 titluri pe care trebuie sa le ai in biblioteca

Cartile fantasy pot fi pe placul oricui. Daca nu ai citit pana acum o astfel de carte, iti recomandam sa alegi una si sa ii dai o sansa. Vei pasi intr-o lume fantastica si te vei deconecta pentru cateva ore de la realitate. In continuare, iti recomandam trei titluri ce vor fi apreciate atat de catre iubitorii genului fantasy, dar si de catre cei care nu au citit pana acum acest gen. 

Iti aduci aminte de serialul cu vrajitoarea Sabrina? A fost difuzat in urma cu mai bine de 20 de ani, insa era preferatul copiilor si al adolescentilor. Nu doar serialul a fost apreciat, ci si benzile desenate cu mica vrajitoare si motanul ei negru, Salem. Datorita succesului primului serial, Netflix a decis sa lanseze unul asemanator, dar mult mai infricosator si atractiv fata de primul. Serialul Sabrina. Intre lumina si intuneric a avut patru sezoane si un succes imens si iti recomandam sa il vizionezi, insa nu inainte de a citi cartile. Este bine de stiut ca s-a lansat o serie pe care trebuie sa o citesti pentru a vedea diferenta dintre aceasta si serial. Iti garantam ca vei citi cartile pe nerasuflate. Primul volum este Anotimpul vrăjitoarei (vol. 1 din seria Sabrina: Între lumină și întuneric) si il poti comanda de la BOOKZONE. Nu vrem sa iti dezvaluim prea multe din carte, ci te lasam pe tine sa afli prin ce aventuri trece Sabrina Spellman dupa ce implineste 16 ani. 

Iti mai recomandam inca o carte care a stat la baza unui serial de succes. Este vorba despre Ultima dorinta. Seria Witcher Vol.1. Daca nu ai auzit pana acum despre Witcher si iti plac cartile fantasy, neaparat trebuie sa comanzi toata seria. Iti garantam ca vei dori sa citesti cat mai repede cartile, pentru a afla ce se intampla cu personajele tale preferate si de asemenea pentru a putea viziona si serialul. Intotdeauna iti vom recomanda sa citesti cartile inainte de a viziona serialul, pentru a completa imaginile pe care le ai deja in minte. Vei observa ca sunt mici diferente intre serial si carte, asa cum este si normal. In aceasta carte, vei afla cine este Geralt, un vanator de monstri cu puteri nebanuite, care pleaca intr-o calatorie speciala, pentru a-si intalni destinul. 

Nu in ultimul rand, trebuie sa iti prezentam o carte care, cu siguranta, te va pune pe ganduri. Este vorba despre Umbrele care ne despart, de Tricia Levenseller. De ce ti-am spus ca te va pune pe ganduri? Deoarece este o carte ce demonstreaza ca planurile nu ies intotdeauna asa cum ne-am dorit si sentimentele se pot schimba peste noapte, cand ne asteptam mai putin. Alessandra isi doreste sa detina puterea si Coroana Regelui Umbrelor. Pentru asta, a pus la cale un plan malefic: il va seduce pe Regele Umbrelor, se va casatori cu el si ii va lua regatul. Totul se schimba in momentul in care regele este amenintat de mai multe persoane, iar Alessandra ajunge sa il protejeze. Comanda cartea si afla daca va reusi sa ajunga regina si prin ce mijloace! 

Daca ti-au placut recomandarile noastre, intra pe site-ul BOOKZONE si vezi toate categoria de carti fantasy pentru a alege si alte titluri deosebite.  

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.