Franturi din el, Layla si Verity: trei carti exceptionale scrise de Colleen Hoover

Colleen Hoover este una dintre cele mai iubite autoare de romane de dragoste din ultimii ani, iar cartile sale sunt primite cu mult entuziasm atat de catre cititorii fideli, dar si de catre cei care abia au descoperit scrierile sale. In continuare, iti vom prezenta trei carti pe care le poti comanda de la BOOKZONE, carti devenite bestseller international la putin timp de la lansare. 

Incepem prin a-ti prezenta cea mai noua carte a lui Colleen Hoover, Franturi din el. Este o carte ce te va emotiona cu fiecare pagina ce o vei citi. Protagonista cartii, Kenna, este o tanara mama ce tocmai si-a ispasit pedeapsa de 5 ani in inchisoare, ca urmare a unei greseli. Dupa ce ajunge in libertate, primul lucru pe care il face este sa se intoarca in orasul unde s-a petrecut evenimentul din cauza caruia a ajuns dupa gratii si sa isi vada fiica. Din pacate, nimeni din familie nu isi doreste ca ea sa o vada pe micuta. Singura persoana care nu o judeca pentru ceea ce s-a intamplat si singura sa legatura cu fiica ei este proprietarul unui bar din oras. Astfel, cei doi se intalnesc in fiecare zi, pe ascuns, deoarece daca s-ar afla de legatura lor, lucrurile s-ar complica. Alege aceasta carte de la BOOKZONE si afla cum s-a terminat povestea. 

Anul acesta, Colleen Hoover ne-a incantat si cu Layla, o poveste extrem de emotionata despre cum un moment poate schimba viata unui om si cum dragostea se poate slabi fara intentie. Layla si Leeds sunt doi indragostiti care credeau ca vor petrece eternitatea impreuna. Din nefericire, Layla este atacata si sta in spital mult timp. Desi fizic s-a recuperat, psihic nu mai este la fel: atacul a schimbat-o pentru totdauna. De aceea, Leeds incearca sa o ajute si o duce la pensiunea unde s-au cunoscut pentru a sta o perioada. Acolo, lucrurile se inrautatesc, iar Layla se comporta si mai ciudat, ceea ce il indeparteaza pe Leeds. Acesta isi gaseste alinarea in bratele altei femei, insa curand va fi nevoit sa ia o decizie dificila. 

Trebuia sa iti recomandam si romanul ce i-a adus celebritatea lui Colleen Hoover. Este vorba despre Verity, unde dintre cele mai apreciate romane de dragoste din ultimii ani, cu elemente thriller. Protagonista, Lowen, este o scriitoare debutanta care isi doreste sa se faca remarcata. De aceea, cand sotul unei autoare celebre ii propune sa completeze o serie literara pe care sotia sa nu o mai poate termina, Lowen este de acord. Verity Crawford a suferit un accident teribil si nu mai poate scrie, asa ca munca ei va fi continuata de Lowen. Tanara ajunge la resedinta scriitoarei pentru a aduna manuscrisele, insa gaseste ceva ce nu ar fi trebuit. Un manuscris ascuns in care Verity povesteste intamplari groaznice despre familia sa. Va putea Lowen sa ascunda toate acestea de sotul lui Verity? 

Comanda aceste carti si bucura-te de romane de dragoste diferite, scrise de Colleen Hoover! 

 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.