Din America, experiment in doi: o carte exceptionala de Elena Armas

Cartea Din America, experiment in doi, scrisa de Elena Armas, este disponibila la BOOKZONE, la un pret exceptional. In plus, tot de aici poti comanda un alt roman la fel de palpitant:: Din Spania, cu dragoste, ajuns deja bestseller international. In continuare, iti vom prezenta pe scurt cateva informatii interesante despre aceste romane, dar si despre autoare. 

Elena Armas este una dintre cele mai apreciate autoare spaniole de la aceasta ora. Se considera o romantica incurabila, lucru pe care il transpune si in romanele sale. Mai mult de atat, adora sa colectioneze carti, pana la un punct in care crede ca este ,,maniaca” si unde il exaspereaza pe sotul sau. A inceput sa scrie abia dupa ce a detinut ani de zile un cont de Instagram unde publica recenzii despre carti. Astfel, intr-o zi si-a luat inima in dinti si a inceput sa scrie, fara sa stie ca va avea un succes enorm. La baza, autoarea este inginer chimist si spune ca se aseamana foarte mult cu personajul Monica din celebrul serial Friends. Deoarece este o romantica incurabila, vrea sa transmita acest lucru fiecarui cititor, prin modul in care contureaza personajele si situatiile prin care trec acestea. 

Romanul Din America experiment in doi este deja foarte apreciat la nivel international, iar autoarea romanului Paradis de imprumut, Christina Lauren are numai cuvinte de lauda: „O minunatie de carte spumoasa si extrem de simpatica! In continuarea mult indragitului sau roman, Din Spania, cu dragoste, Armas ni-i prezinta pe optimistul Lucas Martín si pe puternica, dar totodată vulnerabila Rosie Graham, aducându-i laolalta într-un mod inedit. M-am distrat copios citind povestea lor de dragoste! De la cap la coada, acest roman e incredibil de distractiv!”

Cartea incepe prin prezentarea protagonistei, Rosie Graham. Aceasta are numai probleme: si-a dat demisia de la locul de munca pentru a urma o cariera secreta, acea de scriitoare si chiar are si un termen limita pentru cartea sa. Numai ca, fix cand nu isi mai gasea inspiratia, o noua problema s-a ivit: tavanul apartamentului sau s-a prabusit si astfel este nevoita sa isi caute alta locuinta. Ajunge la buna sa prietena, Lina, insa descopera ca i-a imrpumutat apartamentul unui var de-al sau, Lucas. Cu toate acestea, Lucas o invita pe Rosie sa stea cu el pana isi gaseste o noua locuinta. Cand Lucas afla de pana de inspiratie a lui Rosie, se decide sa o ajute, invitand-o la diverse intalniri romantice sub forma de experiment. Rosie accepta, insa lucrurile nu merg cum si-a planificat. Comanda cartea si vezi ce s-a intamplat cu protagonistii. 

La BOOKZONE vei putea comanda si cartea Din Spania, cu dragoste, o poveste savuroasa de dragoste despre cum sa iti convingi familia ca esti indragostita. Catalina are nevoie de un partener la nunta surorii sale, dupa ce si-a mintit intreaga familie ca are un iubit american. Astfel, toti vor sa il cunoasca pe misteriosul barbat… care nu exista. Catalina are doar o luna la dispozitie, astfel ca se vede nevoita sa accepte ajutorul unui fost coleg pe care nu il suporta. 

Comanda ambele carti de la BOOKZONE si afla prin ce intamplari trec protagonistii! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.