Cărți de dragoste abia lansate, care te vor face să spui WOW

Adori sa citesti carti de dragoste? Daca da, BOOKZONE iti prezinta trei noutati pe care vei dori sa le adaugi cat mai repede in biblioteca si pe care le vei citi cu sufletul la gura. Speram sa iti placa si sa le comanzi cat mai rapid. 

Primul roman pe care ti-l recomandam este Dulce uitare, scris de Danielle Lori. Aceasta carte a devenit foarte populara datorita Tik Tok, a modului in care este scrisa si a povestii prezentate. Protagonista acestei carti este Elena, poreclita Dolce Ebelli pentru modul in care se comporta. Zambea la comanda si era considerata fermecatoare, insa era fiica preferata a unui clan mafiot. Elena mai avea o sora care urma sa se marite cu un barbat considerat viclean chiar si dupa standardele mafiei. Nicolas Russo este un barbat carismatic, pe care Elena incearca sa il ignore. Il considera fructul interzis, din mai multe motive, nu doar pentru ca este alesul surorii ei. Desi pasiunea lor este interzisa, pe masura ce trece timpul Elena este tot mai atrasa de Nicolas. Daca vrei sa afli ce se intampla intre cei doi si care este trecutul Elenei, comanda cartea Dulce uitare de la BOOKZONE. 

De la o poveste de dragoste misterioasa si incitanta, trecem la una mai amuzanta, a carei autoare este Elena Armas. Din America, experiment in doi prezinta o poveste savuroasa, pe care oricine o poate citi in doar cateva ore. Iti garantam ca vei dori sa o citesti cat mai repede pentru a afla deznodamantul. Rosie Graham este o tanara care si-a dat demisia de la job pentru a deveni in secret scriitoare. Pare ca norocul ii surade si ca a luat decizia cea mai buna, avand in vedere ca are un termen limita pentru cartea sa. Numai ca Rosie se confrunta cu lipsa de inspiratie si mai are o problema: a ramas fara locuinta, deoarece tavanul apartamentului sau s-a prabusit. Merge la buna ei prietena, Lina pentru a-i cere ajutorul. Aceasta ii spune ca i-a imprumutat apartamentul lui Lucas, varul ei. Cu toate acestea, tanarul o invita pe Rosie sa locuiasca impreuna pana isi gaseste o noua locuinta. Pe masura ce timpul trece, Lucas afla de lipsa de inspiratie a lui Rosie si se ofera sa o ajute. Cum? Comanda aceasta carte si afla! 

Ultimul titlu pe care ti-l recomandam astazi este o poveste de dragoste sensibila: Franturi din el, de Colleen Hoover. Protagonista cartii, Kenna, este o tanara ce tocmai a terminat de ispasit o pedeapsa de 5 ani in inchisoare. Afara o asteapta fiica ei de patru ani, insa nimeni din familie nu isi doreste ca tanara sa se apropie de fetita, indiferent cat de mult se straduieste Kenna sa le demonstreze cine este cu adevarat. Curand, Kenna se vede sustinuta de o singura persoana, proprietarul unui bar din oras. Daca se afla de legatura dintre cei doi, totul va fi pierdut. 

 

Comanda aceste carti de la BOOKZONE si afla deznodamintele! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.