Dublă lansare de carte | Andreea Săvulescu

Andreea Săvulescu și-a dedicat tot timpul pentru a-i salva pe oameni de ei înșiși. Este psihoterapeut, iar această meserie a fost aleasă cu inima, din dorința de a-i vindeca pe ceilalți și de a-i ajuta să nu treacă prin tot ce a trecut ea.

Andreea Săvulescu este o fire deschisă și perseverentă. Iar aceste aspecte se pot observa cu ușurință în cele două cărți lansate la editura Bookzone.

Scrise din dublă perspectivă, atât personală, cât și psihologică, autoarea dovedește talentul de a povesti, de a analiza și de a trata propriile experiențe drept obiect de studiu. Operează ca un chirurg pe propria-i conștiință, își disecă amintirile și trăirile și le cicatrizează cu măiestrie.

Am scris această carte din nevoia de a-mi îngriji propriile plăgi emoţionale, din dorinţa de a pune plasturi peste rănile mele. Am aşternut pe foaie, în trei săptămâni, toate traumele, îndurând durerea care m-a cuprins, de fiecare dată când am străpuns straturile epidermei sufleteşti, pentru a ajunge la esenţă.

Una dintre cărți este mult mai personală, dar cu învățături extrase din domeniul în care activează. „Ziua în care m-am iubit cu adevărat” este un proces terapeutic prin care Andreea Săvulescu încearcă să facă pace cu ea însăși, cu trecutul, cu copilul interior căruia nu i-au fost îndeplinite nevoile la timp.

Scopul acestei cărți este de a o vindeca pe ea, însă cititorul are privilegiul de a fi martor la acest proces introspectiv și de a culege lecțiile care i se potrivesc.

Andreea Savulescu Ziua in care m-am iubit cu adevarat editura Bookzone

Gata cu fuga şi cu ascunsul şi cu imaginatul, nu e niciun moment mai potrivit decât momentul de acum, pentru a privi în mine şi a mă vedea! E beznă, ştiu, dar vreau să găsesc fâşia aia de lumină care mă va duce la esenţa mea, ca să mă uit la mine, fără perdea, şi să mă accept aşa cum sunt, să mă arăt lumii fără pretenţia de a primi iubire din exterior.

Mai mult decât atât, autoarea ne provoacă să ne privim în interior cu asumare, să recunoaștem că suntem răniți, traumatizați, sfâșiați de durere, să acceptăm toate umbrele și luminile din noi și să învățăm să renaștem din cenușă precum pasărea Phoenix.

Pe mine, suferinţa m-a ajutat să mă transform, să prind aripi, să le desfac, să învăţ să zbor către culmi, să îmi găsesc un loc acolo şi să privesc lumea de sus. Și ce loc frumos! Cred că asta este libertatea pe care o primeşti la schimb cu lacrimile pe care le verși.

Cea de a doua carte este mult mai practică, dar nu mai puțin profundă. „Trăiește autentic” este un ghid emoțional, din care învățăm care sunt componentele fericirii și care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgem pentru a depăși obstacolele mintale care ne distorsionează percepția.

Andreea Savulescu Traieste Autentic editura Bookzone

Una dintre căile către fericire constă în a învăţa să fii fericit indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Fericirea este o alegere pe care o facem atunci când decidem să ne concentrăm asupra lucrurilor care se găsesc în interiorul nostru. Lumea nu este perfectă iar lucrurile nu vor fi niciodată aliniate în aşa fel încât să fim complet mulţumiţi, iar dacă îţi refuzi fericirea în alte condiţii decât acestea, nu vei ajunge să-i cunoşti sensul.

De asemenea, din această carte descoperim mai multe despre auto-sabotare, despre fricile noastre și cum putem să le învingem, dar mai ales, cum să ne debarasăm de scuze și să preluăm controlul asupra propriei vieți.

Trăiește autentic este ceea ce fiecare ar trebui să-și spună în oglindă în fiecare dimineață.

A trăi autentic presupune a trăi veritabil, original, conform cu sinele tău real. A trăi autentic presupune a trăi fără perdea, a te arăta exact aşa cum eşti, fără teama de a fi criticat, de a fi respins sau judecat. A trăi autentic presupune a te iubi pentru ceea ce eşti şi a acţiona în consecinţă cu ceea ce te defineşte, învingându-ţi temerile.

Cele două cărți conțin toate instrumentele necesare pentru un proces terapeutic home-made. Te vor ajuta să descoperi cauza tuturor problemelor pe care le ai, vei învăța cum să tai răul de la rădăcină și cum să te vindeci, astfel încât să trăiești viața la capacitate maximă!

Comandă cele două volume la un preț special: http://bit.ly/carti-andreea-savulescu

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.