Cum sa-ti gasesti perechea potrivita – Barbatii destepti prefera femeile inteligente

…Nu urma sfaturile bunicii – trăim vremuri diferite

Bunica ta a fost o femeie înțeleaptă. Ți-a dat multe sfaturi bune despre cum să stai dreaptă, să-i respecți pe vârstnici și să te porți ca o doamnă. Dar sfaturile ei legate de viața sentimentală nu ți se mai potrivesc.

Pe vremea bunicii, lucrurile erau un pic diferite pentru femeile deștepte și realizate: ele erau învățate să fie ipocrite în fața bărbaților. „Nici unui bărbat nu-i plac femeile deștepte”, atunci, timpurile s-au schimbat, însă sfatul a rămas același: bărbații nu doresc femeie prea inteligente, deci dacă vrei să pui mâna pe ei, trebuie să pari tandră și seducătoare, fără să te dai prea deșteaptă.

În zilele noastre, femeile se tem că această zicere din popor este încă adevărată: bărbații sunt, incontestabil, intimidați de realizările unei femei. Aproape jumătate dintre femeile de carieră consideră că succesul de care se bucură în plan profesional le diminuează șansele de a se mărita.

Pentru tinerele din ziua de azi, „pedeapsa succesului” a dispărut. Nivelul de educație și venitul lunar nu prea mai contează în cadrul unei căsătorii și, în multe situații, aceste lucruri constituie un beneficiu, dacă știi să-ți pui în valoare calitățile și să folosești contextul în favoarea ta. Cartea de față reprezintă ghidul tău pas cu pas în această direcție. Timpurile s-au schimbat, e necesar să ne schimbăm și felul în care vedem lucrurile….

Citeste continuarea în cartea „Bărbații deștepți preferă femeile inteligente. Costă doar 25 de lei și este disponibilă la acest link: http://bit.ly/Barbatiidestepti   sau telefonic: 031.433.51.65,  luni – vineri 10-18.

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.