Cărți de dragoste | O viață și încă o zi, Alexandru-Mihai Gulie

Când vine vorba despre cărți de dragoste, romanul „O viață și încă o zi” de Alexandru-Mihai Gulie, lansat la editura Bookzone, nu trebuie să lipsească de pe lista ta. Două volume ce prezintă un destin surprinzător, o poveste pe muchia dintre fericire și rațiune, dar pe care o vei trăi ca pe propria ta iubire.

O viață și încă o zi, volumul 1

Trăim într-o lume în care ducem o luptă continuă pentru a descoperi sensul vieții și în care prieteniile nu sunt întotdeauna ce par a fi. Abel, băiatul cu suflet bun, simte pe propria-i piele aceste lucruri până când Sarah apare în peisaj și se îndrăgostește iremediabil. Din acel moment începe adevărata luptă pentru Abel. Va reuși el să țină flacăra de iubire aprinsă într-o lume atât de dezordonată?

O viață și încă o zi, volumul 2

Dragostea poate duce la suferință adâncă, însă, înainte de toate, dragostea înseamnă fericire și regăsire de sine. Asta vor descoperi Jude și Savannah sub năduful zilelor de vară din Alabama și, o dată cu ei, vei trăi o poveste de iubire care va rămâne în sufletul tău pentru totdeauna.

Pachet O viata si inca o zi Alexandru Mihai Gulie Bookzone

„O viață și încă o zi” de Alexandru-Mihai Gulie a impresionat peste 80.000 de mii de cititori, completând cu succes raftul Bookzone cu cărți bestseller. Între copertele celor două cărți de dragoste vei descoperi încotro se îndreaptă pașii a doua destine menite să iubească.

Cărțile de dragoste vindecă

Vei avea parte de cele mai bune cărți de citit în orice moment al vieții, fie că îți dorești să descoperi cuvinte de luat aminte sau ai nevoie de noi povești de purtat în suflet. Trăirile, viețile, dezamăgirile și iubirile personajelor îți vor fi exemplu și vei avea de învățat din alegerile și întâmplările lor.

Prin „O viață și încă o zi”, Alexandru-Mihai Gulie ne îndeamnă să trăim cu tot sufletul și să nu subestimăm niciodată puterea iertării. Iertarea vindecă sufletul, așa cum o carte bună de citit îți liniștește sufletul.  

Lecția cea mai importantă pe care o vei învăța după ce citești cărți de dragoste este că nu există viață fără dragoste. Dragostea este stâlpul care ne susține viața și ne alină sufletul în momentele în care avem cea mai mare nevoie.

Stilul autorului celor două cărți de dragoste „O viață și încă o zi” este unul liric, împânzit de asocieri și metafore magice și, totodată, de mici lecții de viață pe care să le păstrezi pentru totdeauna. Alexandru-Mihai Gulie ne învață că trebuie să fim buni și să ajutăm mereu, chiar dacă oamenii din jur au uitat să o facă. O lecție minunată pe care s-o înveți dintr-o carte romantică, nu-i așa?

Pachet O viata si inca o zi Alexandru Mihai Gulie editura Bookzone

Volumele „O viață și încă o zi” sunt cărți recomandate pentru romanticii incurabili, dar și pentru cititorii care își doresc o lectură de la autor român. Mai ales că toamna aceasta vei avea parte de o surpriză și vei putea citi și volumul 3 din această serie. Fii pe fază, urmează să fie lansat la editura Bookzone!

În plus, le vei descoperi în categoria cărți la reducere cu discount 53%, așa că te invităm să te așezi confortabil și să începi o lectură nouă. Detalii aici: http://bit.ly/romanul-o-viata-si-inca-o-zi

Comandă cărți online din librăria Bookzone și vei primi acasă cele mai frumoase povești. Lectură plăcută!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.