Cadoul perfect de 1 iunie: top 5 cărți pentru copii

Se apropie 1 iunie și ai cel mai bun motiv pentru a sărbători această zi împreună cu cel mic cu un cadou perfect. Pasiunea pentru citit se descoperă și se dezvoltă alături de cei dragi, așa că poți citi în familie câteva cărți pentru copii. Mai jos găsești câteva recomandări, precum și câteva oferte speciale pentru cărți în această perioadă la Bookzone.

Care sunt motivele pentru care ar trebui să le faci cadou cărți copiilor de 1 iunie?

După cum spuneam mai sus, iubirea pentru citit crește în familie. Dar nu este singurul beneficiu pe care îl poți oferi copiilor. Atunci când citești cu ei, le poți stimula imaginația și îi poți ajuta să înțeleagă mai bine lumea înconjurătoare. Cărțile ar trebui să fie ca pâinea zilnică: să nu lipsească niciodată din viața celor mici. Iar conexiunea care se formează între copii și părinți atunci când citesc împreună este una mai frumoasă și mai puternică. Iată ce cărți pentru copii poți citi în familie!

Top 5 cărți pentru copii de 1 iunie

„Cuore, inimă de copil” de Edmondo de Amicis

Aceasta este povestea unui băiețel, care începe să-și noteze într-un caiet întâmplările din viața sa, precum și cum se simte în fiecare moment povestit. Iar tatăl său scrie o carte ulterior, pe baza jurnalului lui Cuore. Cuore ajunge la gimnaziu și începe să completeze amintiri din trecut în jurnalul său. O poveste care îi va învăța pe cei mici să recunoască emoțiile.

Cartea face parte din pachetul „Povești de păstrat în suflet”.

„Călătoriile lui Gulliver” de Jonathan Swift

Este povestea doctorului Lemuel Gulliver, care ajunge în diferite țări imaginare. Acesta călătorește în Lilliput (Țara Piticilor), Brobdingnag (Țara Uriașilor), Laputa, Balinbarb, Glub-Dub-Drib, Luggnagg si Japonia, precum și în Țara Cailor Vorbitori. O poveste care le va dezvolta imaginația celor mici.

Cartea face parte din pachetul „Călătorii magice”.

„Agatha Mistery – Enigma faraonului” de Sir Steve Stevenson

Acțiunea are loc în Valea Regilor, în Egipt. Mormântul unui faraon este pe cale să fie dezgropat de către un grup de arheologi. Doar că intevine o problemă. Așa că cine ar putea să o rezolve, dacă nu detectivii Agatha și Larry, vărul ei? O poveste care îi va învăța pe cei mici despre Egipt și faraoni, dar le va și stimula imaginația cu un mister fermecător.

Cartea face parte din pachetul „Serie Agatha Mistery”.

„Isadora Moon dă de bucluc” de Harriet Muncaster

Mama Isadorei este zână, iar tatăl ei este vampir. Isadora? Câte puțin din fiecare. Atunci când este ziua animalului de companie la școală, Isadora vrea să îl aducă pe Iepurașul Roz. Însă verișoara ei este de părere că ar trebui să ia un… dragon la școală. O poveste în care cei mici vor învăța despre responsabilități, însă vor și râde copios.

Cartea face parte din pachetul „Aventurile Isadorei Moon”.

„Călătoriile… ce pasiune!” de Geronimo Stilton

Stilton stă în Șoricezia, pe Insula Șoarecilor. Și are atât de multe de povești de împărtășit, are nevoie doar de niște urechi să îl asculte. Cum ar fi atunci când și-a pierdut cheile în prăpastia de la Mlaștinile Sulfuroae. Sau când era aproape să inunde casa de vacanță de la mare. O poveste care îi va purta pe cei mici pe culmile imaginației.

Cartea face parte din pachetul „Aventurile lui Geronimo Stilton”.

Sursă foto
Bookzone

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.