Recomandările lunii mai: noile cărți de la Bookzone

Pentru mulți dintre noi luna mai a fost una de acomodare cu noua normalitate. Însă avem nevoie și de momente în care să ne deconectăm de la tot ce se întâmplă în jurul nostru, să ne relaxăm și să punem pe pauză stresul și gândurile negative. Soluția? Bineînțeles, cărțile. Iar noile cărți de la Bookzone te pot ajuta să îți regăsești oaza de liniște și pace din interiorul tău, să mergi în alte lumi, să cunoști noi emoții, să te lași captivat de poveștile vindecătoare. Iată care sunt recomandările lunii mai!

Noile cărți de la Bookzone din luna mai

„Confesiunile unei fete rele”, volumul 3, de Anays M.

Anays M., acel suflet răzvrătit alături de care cititorii au suferit și au iubit cu pasiune în primele două volume, a revenit cu o nouă carte – volumul 3 din „Confesiunile unei fete rele”. Povestea sa este o lecție pentru noi toți, o lecție despre curajul inimii și a asumării. Este o călătorie printre iubirile trecutului și printre obsesiile care au puterea de a zdruncina sufletul. Anays ajunge dintr-un duo al iubirii ajunge într-un trio cu un simbolism ce pălește în fața iubirii.

„M-am obişnuit cu lipsa ta, iubitule. Cu lipsa căldurii mâinilor tale, cu lipsa conturului buzelor tale, cu lipsa contopirilor noastre. Iar acum am ajuns să cred că ele nu au existat decât în imaginaţia mea bolnavă de iubire, de pasiune şi de dorinţă. Iar asta mă face fericită. Şi dacă mă mint singură, iubitule? Şi dacă, de fapt, niciodată nu mă voi putea obişnui cu lipsa ta? Cu acest minus uriaş care-mi dezechilibrează fiinţa, lăsându-mi totuşi chezăşie… dorul. Un dor mărut şi rece, ca o ploaie mocănească de noiembrie târziu, care sfredeleşte şi osul, şi gândul.”

„Suflete captive” de Dama de Treflă

Dama de Treflă a revenit cu o nouă carte – „Suflete captive”. Sunt cinci povești neobișnuite despre vieți obișnuite. Autoarea ne prezintă câteva lecții despre puterea schimbării și a acceptării, despre fața urâtă a realității, dar și despre puritatea inimilor care nu renunță.

„Iubirea înseamnă să te legi de alții. Doar că există două feluri de legături. Cele care te obligă să stai undeva. Și cele care îți arată că nu are niciun sens să pleci.

Dacă ai lăsa un om într-un pustiu pe care nu-l cunoaște, fără să poată vorbi, fără să poată citi, ajutat doar de rațiunea și de picioarele sale, ar putea el să ajungă acasă?

Dacă ai lăsa un câine în același pustiu, ar reuși să-și găsească drumul înapoi către tine, deși nu meriți asta?”

„Regina Americii” de Sierra Simone

Sierra Simone a încălcat iar toate barierele iubirii într-un nou roman – „Regina Americii”. Cartea face parte din seria „Camelot” și este primul volum din trilogie. După ce a scris seria „Confesiunea unui preot”, credeam că nu ne mai poate șoca. Însă nu și când avem parte de povestea legendară a regelui Arthur văzută prin lentila prezentului provocator și lipsit de inhibiții. Este povestea în care cavalerii triunghiului amoros sunt prinși în bătălia seducției, a iubirii, a geloziei și a dorințelor arzătoare.

„Sunt excitată.

Furioasă.

Curioasă.

Mă simt trădată.

Nu vreau să se oprească.

Și văzându-i așa, îmi dau seama că știam deja. Poate nu în mod conștient, dar informația era acolo ca o epavă așteptând ca nisipul să se miște, așteptând să întorc în sfârșit capul și să văd ceea ce o parte din mine suspectase de la bun început.

Dintr-o dată, ceea ce-mi spusese Ash în dormitor devine logic.Gelozia e un cuvânt cu prea multe sensuri. Este un TARDIS , mai mare pe dinăuntru, dar cu un înțeles micuț pe afară, conținând un joc complex de emoții și negocieri. Iar fiecare dintre înțelesurile pe care le are mă face să sufăr.

Mă simt ușurată că nu sunt singura care a păstrat un secret după momentul cererii în căsătorie. Terorizată de ce va aduce viitorul. Pentru că, serios acum, la ce mă mai puteam aștepta? Ăsta trebuia să fie basmul meu, eu prințesa și Ash prințul, dar mai este un al treilea personaj, un personaj după care amândoi jinduim și care jinduiește după amândoi.

Din câte basme am citit în copilărie, niciunul nu avea trei personaje principale.”

Indiferent care dintre cărțile de mai sus este pe placul tău, o poți comanda acum la un preț special de la Bookzone. Iar noi vom reveni în luna iunie cu noi cărți.

Sursă foto
Bookzone

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.