Twisted Love: cartea populara pe care o vei dori in biblioteca ta

Ai aflat până acum despre cartea Twisted Love? Este una dintre cartile popularizate pe Tik Tok, iar pana in acest moment, volumul a fost comercializat într-un numar impresionant de exemplare. Cartea este foarte apreciata datorita povestii si felului in care sunt conturate personajele. Este o carte care impleteste excelent elementele de fictiune cu dragostea si pe care o poti achiziționa din libraria noastra online, BOOKZONE. In cele ce umeaza, iti vom dezvalui de ce este atat de iubit volumul Twisted Love si totodata iti vom oferi si cateva date despre scriitoare.

Cartea este scrisa de Ana Huang, o autoare tanara, care si-a inceput cariera pe platforma Wattpad. Acolo, si-a început activitatea de publicare, iar cititorii au apreciat rapid operele sale. De aici si pana la tiparirea cartilor in format fizic nu a mai fost decat un singur pas. Drintre toate volumele sale, seria care i-a adus succesul se numeste Twisted Love si ne bucuram sa te anuntam ca primul volum poate fi achizitionat si in România, prin intermediul librariei noastre online. 

Primul volum al seriei, Twisted Love. Lumina din intunericul lui a primit numeroase complimente chiar si din partea altor scriitori, cum ar fi Ali Hazelwood, autoarea romanului Ipoteza iubirii: Zile întregi am fost hipnotizată de acest roman. Îi dau opt milioane de stele, nu cinci.”

Ce are cartea Twisted Love de Ana Huang atat de special, astfel incat sa se diferentieze de alte romane de dragoste? Inainte de toate, trebuie să stii ca nu este o poveste de dragoste obisnuita, dar cu siguranta te va captiva inca de la primele pagini. Ava Chen si Alex Volkov sunt protagonistii seriei. Alex este un tanar blestemat, incapabil sa scape de trecutul sau intunecat. El este un demon cu chip de inger, determinat sa aiba succes si sa se răzbune. Considera ca iubirea nu are loc in viata lui. Totul se schimba atunci cand trebuie sa aiba grija de sora celui mai bun prieten al sau, Ava. In momentul acela, inima lui Alex începe sa simta emotii noi care îi ameninta felul de a fi.

Ava este o tanara independenta, desi are un istoric care ii provoaca in mod constant cosmaruri. Nu cunoaste detalii despre copilaria sa, astfel incat trecutul enigmatic o ingrijoreaza. Cu toate ca poarta o povara grea, Ava gaseste intotdeauna partile bune ale celorlalti, inclusiv ale lui Alex, un om rece pe care ar trebui sa il evite.

Cei doi tineri stiu ca este incorect sa simta atractie unul fata de celalalt, dar nu pot controla ceea ce simt. Partea negativa este ca relatia lor va dezvălui secrete care ar putea sa le distruga viata si pe cei dragi in acelasi timp. Dacă vrei sa descoperi ce s-a întâmplat intre Ava si Alex, comanda cartea Twisted Love cat mai curand posibil!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.