3 recomandări „delicioase” de lectură

Oprah Winfrey obișnuia să spună: „Nu există viață fără cărți”, iar noi suntem total de acord cu ea! Cum vara se apropie, nu e nimic mai plăcut decât să savurezi o limonadă și să te răsfeți cu romane care îți bucură sufletul. Astfel, Bookzone ți-a pregătit trei cărți care te vor face să îți prelungești orele de leneveală în hamac.

Din Spania cu dragoste – Elena Armas

Dacă îți era dor de o comedie romantică în stilul fimului The Proposal, atunci Din Spania cu dragoste este pentru tine! Catalina Martin, protagonista romanului dă din colț în colț, fiindcă este nevoită să meargă neînsoțită la nunta surorii ei. Are la dispoziție trei zile pentru a-și convinge familia că este îndrăgostită, astfel, este în căutarea unui partener, cu atât mai mult cu cât minciuna despre așa-zisul ei iubit american e pe cale să se spulbere. Toți apropiații, inclusiv fostul ei prieten vor fi la nuntă, așa că, singura opțiune valabilă este colegul ei de muncă, Aaron Blackford. Dar, cum să meargă cu Aaron la nuntă când nici măcar nu-l suportă? Însă, pe măsură ce zilele trec, este nevoită să facă compromisul vieții ei și, cine știe? Poate că Aaron Blackford nu e o opțiune așa de rea…

Pe măsură ce începe să-l cunoască, realizează că nu este atât de workaholic precum și l-a imaginat și că poate fi chiar simpatic. Deși o înfioară gândul că familia sa va afla că Aaron nu este iubitul ei american despre care povestea cu atât entuziasm, Catalina își dă seama că, de fapt, nu are nimic de ascuns.

Ispită, vol. 1 – Jennifer L. Armentrout

Atunci când vrei să evadezi din cotidian, stilul fanatsy este mereu la îndemână! Ispită este primul volum al seriei The Wicked, care suprinde aventurile lui Ivy Morgan, în vârstă de 22 de ani. Ea nu este deloc o studentă obișnuită, singurul lucru banal pe care îl face este faptul că se plimbă frecvent în Cartierul Francez. Totuși, Ivy are o misiune față de misteriosul Ordin. În urmă cu patru ani, a pierdut tot ce avea mai de preț: părinții și iubitul din pricina elfilor, creaturile fantastice pe care a jurat să le vâneze până la una și să le pedepsească. O lectură care te seduce până în măduva oaselor, te scoate din zona de confort și te lasă acolo. Unde mai pui că, pe alocuri, este presărată cu mult umor. Atunci când citești ceva de Jennifer Armentrout, pur și simplu, nu ai cum să fii dezamăgit! La fel ca multe dintre cărțile autoarei, Ispită este un titlu față de care nu ai cum să rămâi indiferent. Te trece prin toate stările posibile: de la bucurie, speranță, la agonie pură. Să nu mai vobim de final, care este de-a dreptul emoționant. Gata, nu-ți mai spunem nimic, te lăsăm să descoperi singur/ă!

A ta, Mia – Cătălina Pană

Cum genul erotic nu putea lipsi de pe această listă, ne-am gândit să-ți propunem unul dintre cele mai noi și incitante cărți erotice, A ta, Mia de Cătălina Pană. După succesul extraordinar al romanului „Dama de pică”, Cătălina Pană revine cu un titlu care, asemenea celui precedent, prezintă evoluția unei tinere inocente care ajunge să cunoască gustul dulce al păcatului. Crescută la orfelinatul unei mănăstiri, Mia, o tânără pictoriță își dăruiește virginitatea unui necunoscut, neștiind că destinul îi va aduce din nou față în față. La fel ca în Dama de pică, Cătălina Pană pătrunde adânc în psihologia feminiă și explorează cu minuțiozitate anxietățile primei experiențe sexuale. Mia se atașează de cel căruia i s-a dăruit cu atâta pasiune, dar, cum orice relație vine cu provocările ei, Toni se dovedește a fi extrem de dificil. Arhitect și om de afaceri de succes, încearcă să-și depășească propriile traume și să se implice emoțional într-o relație. Un jurnal intim de un erotism incitant care îți prezintă o poveste de dragoste fulgerătoare și un joc senzual al seducției. Dar, cum totul devine complicat în ficțiune, fantomele trecutului plutesc pretutindeni și împiedică o poveste aproape perfectă. O carte fără cenzură care te eliberează de orice inhibiții și prejudecăți sociale. Nu știm ce altceva îți poate da mai multă adrenalină!

Acestea au fost doar câteva dintre titlurile care te vor ține captiv primăvara și vara aceasta, dar nu uita că pe libraria online bookzone.ro, poți descoperi o varietate de cărți de beletristică ce te vor face să dai pagină cu pagină. Nu uita că atunci când citești, trăiești mai mult!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.