3 carti de Colleen Hoover care iti vor face vacanta mai frumoasa

Colleen Hoover este una dintre cele mai cunoscute autoare din lume, la momentul actual. Scrie povesti de dragoste, cu final neasteptat si cu personaje care pot face pe oricine sa empatizeze cu ele. In cele ce urmeaza, it vom prezenta trei carti Colleen Hoover, pe care le poti citi in vacanta. 

Ugly Love – Despre fata urata a iubirii 

Este fara indoiala cel mai cunoscut roman al autoarei si a fost vandut in milioane de exemplare la nivel global. Chiar si astazi continua sa fie o carte foarte populara si se mentine in topul vanzarilor. Ugly Love este o poveste captivanta despre iubire, durere si despre cat de complexe sunt relatiile. Protagonistii cartii sunt Tate si Miles, doi tineri care au trecut prin numeroase incercari de-a lungul vietii. 

Tate este o studenta la medicina, iar Miles un pilot de avion. Cei doi sunt intr-o relatie complicata din cauza ca Miles nu vrea sa isi deschida sufletul si sa isi dezvaluie trecutul. Tate incearca sa il sustina cum poate mai bine si sa il faca sa o iubeasca. Lui Miles ii este teama sa mai iubeasca, astfel ca vei putea fi martor la evolutia lui pe parcursul cartii. Vei vedea cum protagonistii se vindeca reciproc si cum trec prin tot felul de trairi in fiecare zi. Este o carte dureroasa si sensibila, dar care iti va reaminti ca iubirea este complexa. 

Layla 

Este o carte impresionanta, ai carei protagonisti sunt Leeds si Layla, un cuplu fericit, dar care trece printr-o tragedie. In urma unui accident, Layla se schimba complet, iar Leeds decide sa o duca la cabana unde s-au cunoscut pentru a o ajuta sa isi revina. Numai ca, lucrurile iau o intorsatura total neasteptata. Layla se schimba si mai mult, iar Leeds crede ca nu mai este nimic de facut. Atunci o intalneste pe Willow, o tanara care seamana cu Layla fizic, dar care are o personalitate total diferita. In inima lui Leeds incepe o lupta pe care nu credea ca o va purta vreodata. 

Cartea are numeroase rasturnari de situatie si cu siguranta te va tine cu sufletul la gura pana vei afla ce se intampla cu protagonistii si care va fi deznodamantul. 

Never Never 

Never Never de Colleen Hoover este cea mai recenta carte a autoarei si, ca de obicei, este o poveste de iubire impresionanta, cu final neasteptat. Charlie si Silas au fost cei mai buni prieteni inca de cand erau bebelusi. Prietenia lor a evoluat firesc, iar in adolescenta s-a transformat in dragoste. Totul era frumos, parca prea frumos sa fie adevarat, astfel ca intr-o dimineata, s-au trezit complet straini. Amintirea celor mai frumoase momente s-a evaporat ca si cand nu ar fi existat. Incearca sa discute pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat, insa ajung la si mai multe intrebari. Ajung pana in punctul in care se intreaba de ce au ajuns impreuna. 

 

Speram sa alegi macar una dintre aceste carti impresionante, scrise de Colleen Hoover. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.