O noua serie literara scrisa de Elle Kennedy: PREP

Vesti bune pentru toti cititorii care adora cartile scrise de Elle Kennedy: la BOOKZONE este disponibila o noua serie literara a autoarei, respectiv PREP. In continuare, iti vom spune despre cele doua carti de Elle Kennedy, din noua serie,  pe care le poti gasi pe BOOKZONE si pe care speram sa le comanzi, daca este fan Elle Kennedy sau daca vrei sa citesti o lectura diferita, care sa te tina cu sufletul la gura. 

Inainte de a-ti prezenta cartile, sa vorbim putin si despre autoare. Elle Kennedy a publicat peste 40 de romane de dragoste cu elemente de suspans si thriller. Cele mai cunoscute sunt seriile literare OFF Campus, Briar U si Avalon Bay. Cartile sale au fost traduse in peste 20 de limbi si de fiecare data cand sunt lansate ajung rapid bestsellere. 

Elle Kennedy este originara din Toronto si a visat dintotdeauna sa ajunga o scriitoare de succes. Caracteristica ei este sa creeze protagoniste puternice si inteligente, care niciodata nu se multumesc cu putin. Majoritatea cartilor au ca protagonisti tineri studenti, astfel ca povestile sunt si mai palpitante. Vei trece printr-o serie de emotii si vei descoperi situatiile limita la care sunt supusi protagonistii. 

Primul volum din Seria Prep se numeste Intrusul si este o carte care o sa te fascineze inca de la primele pagini. „Încă o lectură seducătoare, cum numai Elle Kennedy știe să scrie!” – Vi Keeland, autoarea bestsellerului #1 New York Times „Adevărul gol-goluț”

Protagonista, Sloane, este locuieste vizavi de o academie renumita pentru faptul ca este frecventata de baieti rai. Astfel, a inceput sa le citeasca intentiile si stia cum sa ii tina la distanta, afisand un exterior de gheata si parand total neinteresata. 

Singurul care reuseste sa vada dincolo de imaginea de fata dezinteresata a lui Sloane este RJ, un hacker enigmatic si foarte atragator. RJ are nevoie de o adevarata ,,armata” de prieteni pentru a o cuceri pe Sloane, numai ca Duke, fostul ei iubit o sa incearca sa il faca sa plateasca pentru faptul ca a indraznit sa ii castige inima. 

Al doilea volum prezinta o alta protagonista. De data aceasta, Casey simte ca viata nu ii mai apartine. Din cauza unui accident, nu mai are liniste. Noaptea are cosmaruri, iar ziua rautatile si barfele colegilor ii ocupa tot timpul. Nici acasa nu este prea bine, intrucat familia se poarta cu ea ca si cand ar fi din sticla. Fenn, cel mai popular baiat din campus este singurul care nu o trateaza ca pe un copil, iar prietenia lor este atat fascinanta, cat si periculoasa. Fenn ascunde un secret, iar Casey nu mai isi doreste secrete si minciuni. 

Astfel, Casey renunta la imaginea de fata cuminte si incepe sa caute pe cont propriu agresorii care aproape au omorat-o. Numai ca adevarul poate fi cu adevarat crud, iar in final Casey poate sa ramana fata rebela care este acum. 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.