Te duc undeva? de Lucy Lucy Keating – cartea de dragoste potrivita pentru seri relaxante

Cartile sunt comori magice care ne pot transporta in lumi fascinante si ne pot oferi o seara relaxanta cu adevarat speciala. Atunci cand ne lasam prada cuvintelor scrise, intram intr-o lume noua, plina de aventuri si descoperiri. Seara devine o calatorie intr-un univers paralel, unde timpul se topeste si preocuparile cotidiene se estompeaza treptat.

In lumina unei lampi cu lumina blanda, cu o cana de ceai sau cafea alaturi, cartile devin portaluri catre imaginatie. Paginile se intorc cu usurinta, dezvaluind personaje complexe si povesti captivante. Ne pierdem in lumea autorului, simtindu-ne ca si cum am face parte din fiecare fraza si fiecare dialog. Cu fiecare rand citit, corpul se relaxeaza, iar mintea noastra se elibereaza de stresul zilei.

Intr-o seara relaxanta, cititul devine o forma de meditatie, o oportunitate de a ne reconecta cu noi insine si de a ne lasa purtati pe aripi de cuvinte catre locuri si timpuri indepartate. Ne plimbam pe strazi medievale, exploram taramuri fantastice si intalnim eroi si eroine ale caror povesti ne inspira.

Cititul nu este doar o activitate intelectuala, ci si una emotionala. Ne permite sa simtim bucuria, tristetea, misterul si aventura alaturi de personajele cartilor. Intr-o seara relaxanta de citit, nu suntem doar observatori pasivi, ci participanti activi la poveste.

Asadar, cand soarele apune si lumea se linisteste in jurul nostru, sa nu uitam niciodata ca o carte deschisa este un prieten devotat. Ea ne aduce liniste si implinire in fiecare pagina, transformand o seara obisnuita intr-o aventura literara memorabila. 

Asezati-va confortabil, luati o carte preferata in mana si bucurati-va de o seara relaxanta si de neuitat in compania cuvintelor si a imaginatiei. Iar recomandarea noastra este cartea te duc undeva? de Lucy Keating – „O carte care îți aduce mulțumire și alinare!” Kirkus Reviews.

In calitate de sofer pentru aplicatia de ridesharing din orasul sau, Charlie Owens se bucura de toate avantajele pe care le ofera drumul deschis: libertatea, venitul suplimentar pentru calatorii memorabile si o modalitate de a scapa din monotonia orasului Chester Falls, Massachusetts. Tanara a avut parte de numerosi pasageri enigmatici si despartiri tensionate pe bancheta din spate a masinii, dar si-a propus sa duca o viata fara legaturi si sa ramana in afara angajamentelor romantice.

Intr-una dintre calatoriile sale, loveste masina lui Andre, un baiat popular din scoala. Charlie si Andre ajung sa incheie o intelegere, Charlie acceptand sa fie soferul personal al lui Andre, disponibila oricand si oriunde are nevoie, pana cand masina lui va fi reparata. Deodata, cei doi se gasesc prinsi impreuna, fara a avea multe in comun. Cu timpul, Charlie incepe sa fie atrasa de farmecul lui Andre si este pe punctul de a incalca cea mai importanta regula pe care si-a stabilit-o: sa nu se indragosteasca.

 

O carte relaxanta, care va reusi sa te captiveze din plin, oferindu-ti confort, inspiratie si evadare din cotidian! Comanda acum de la Bookzone! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.