Când mâna mea s-a izbit puternic de faţa lui, am simţit cum mă inundă un val puternic de orgasm. Nu-mi puteam mişca şoldurile, îmi tremura tot corpul, fiecare muşchi era încordat şi dur. Massimo m-a mişcat tare şi energic, înfiptă în el cum eram, până când totul din mine s-a relaxat, iar eu am căzut pe umerii lui. În timp ce stăteam aşa, mă mângâia uşor pe spate.

Cum ar fi ca bărbatul fanteziilor tale să fie un sicilian bogat şi năucitor de sexy care să te răpească, seducă, şi, fără milă, să te treacă prin toate „chinurile” posibile…Sălbatic, periculos, dar tandru în acelaşi timp, aşa arată răpitorul Laurei, „prizoniera” celor 365 de zile de plăcere pură. De ce ne îndrăgostim de astfel de bărbaţi? Răspunsul e simplu! Pentru că ne seduc până în măduva oaselor şi nu ne dau ce vrem şi când vrem. 365 de zile e acel basm contemporan care te scoate din zona de confort şi te duce pe un meleag unde totul este permis. Într-adevăr, Făt-Frumos nu mai vine pe un cal alb, ci cu un bici în mână, iar Ileana Cosânzeana nu mai e nici ea neprihănita uşă de biserică, ci o femeie asumată, dornică de plăcere şi…durere. Şi, ca în orice basm, forţele malefice ameninţă fericirea cuplului, dar de data aceasta, nu mai sunt balaurii cu şapte capete, ci fostele iubite şi alianţele de familie.

Aflată în Sicilia, Laura are parte de cea mai palpitantă zi de naştere. Frustrată de lipsa de implicare a iubitului său, rătăceşte prin complexul hotelier, unde este răpită de Massimo Toricelli, capul mafiei sicilienne. Deşi Massimo are acces la o gamă largă de femei atrăgătoare şi voluptoase, o femeie brunetă, cu pielea alba îi năpădeşte visele de ani de zile. Pe Laura a căutat-o peste tot: în propriile fantezii, peste meleaguri, dar acum că a găsit-o, nu are de gând s-o lase să-i scape, cel puţin până când se încheie „mandatul” celor 365 de zile. La fel ca în Fifty Shades of Grey, protagonista este obligată la un contract strict, unde „obligaţiile” zilnice constau în haine scumpe, vacanţe de lux şi prezenţa unui bărbat irezistibil de sexy.

Tensiunea sexuală dintre personaje este exact ceea ce te face să-ţi muşti buzele de plăcere şi să te întrebi când urmează prima scenă de sex real.

Degetele sale au continuat să mă mângâie până când el a ajuns acolo. Le-a scos pe neaşteptate din mine, iar eu am făcut o grimasă de nemulţumire. La scurt timp, i-am simţit respiraţia pe dantela chiloţilor tanga, pe care încă îi aveam pe mine.

Povestea satisfice fantezia femeii moderne căreia îi place să fie dominată şi iubită pasional în acelaşi timp. Sindromul Stockholm pluteşte printre paginile cărţii, şi, deşi pare de neimaginat, Laura se îndrăgosteşte de călăul său cu apucături sadomasochiste.

Mi-a fixat în jurul gleznelor două zgărzi moi care se aflau la capetele unei bare, după care s-a întins după o altă grindă. Din spatele acesteia a scos un lanţ şi l-a ataşat de mânerul de la glezna dreaptă, a repetat acelaşi lucru şi la cea stângă, după care s-a ridicat din pat. Stătea, privindu-mi intens corpul înlănţuit de cele patru coloane. Era vizibil mulţumit şi încântat de ceea ce vedea.

Indiferent dacă ai văzut mai întâi ecranizarea pe Netflix, romanul Blankăi Lipinska te va ţine cu veioza aprinsă toată noaptea, dând frenetic pagină cu pagină. O combinaţie delicioasă între Naşul şi Fifty Shades of Grey, 365 de zile sparge tiparele ficţiunii erotice, având un final imprevizibil care diferă de cel din film.