Seductie, Vol. 4 din seria Crave de Tracy Wolff – O lectura pentru toamna aceasta care te va captiva

Lectura pe perioada toamnei poate aduce o liniste aparte, datorita atmosferei pasnice, schimbarilor frumoase din peisajul natural, temperaturilor mai scazute care te imbie la confort, seri mai lungi care ofera mai mult timp pentru citit si posibilitatea de a savura bauturi calde in timp ce te cufunzi in lumea cartilor tale preferate. Aceasta combinatie de elemente transforma cititul in acest sezon intr-o experienta relaxanta si plina de bucurie. Tot ce ai nevoie este o carte captivanta care sa te prinda in mrejele ei. Iata una dintre sugestiile noastre!

Tracy Wolff este autoarea a peste saizeci de romane, bestselleruri New York Times si USA Today, abordand o gama larga de genuri, de la aventuri si actiune pentru tineri adulti pana la romane de dragoste pentru adulti si de la fictiune pentru femei la literatura erotica. Cu o pasiune de durata pentru vampiri, dragoni si toate creaturile care umbla in intuneric, Tracy adora sa imbine aceasta afectiune pentru paranormal cu talentul ei de a scrie despre eroi cu suflete tulburate.

Cand nu scrie (lucru care se intampla rar), o poti gasi experimentand cu retete noi, oferind tutoriale de machiaj online, explorand magazinele de benzi desenate si jocuri video alaturi de fiii ei sau vizionand filme, intretinandu-se cu prietenele sale. Fosta profesoara de limba engleza, acum lucreaza cu norma intreaga din confortul casei sale din Austin, Texas, pe care o imparte cu familia sa. Cea mai recenta lucrare a ei, romanul pentru tineri adulti cu vampiri, CRAVE, „este pe cale sa devina noua obsesie romantica preferata a fandomului cu vampiri” (Hypable).

Asadar, daca ti-au placut primele titluri din aceasta serie scrisa de Tracy Wolff (Ardoare. Seria Crave Vol.1; Furie. Seria Crave Vol.2; Invidie. Seria Crave Vol.3), atunci iti recomandam si Seductie. Seria Crave Vol.4. 

Dupa ultima batalie, nicio persoana nu a scapat nevatamata. Flint este plin de amaraciune fata de lume, Jaxon a suferit o transformare profunda care o face pe Grace sa-l recunoasca cu greu, iar Hudson a construit un zid intre el si partenera sa, un zid pe care nu sunt siguri ca il vor putea demola vreodata.

Razboiul se apropie, iar Grace si prietenii ei nu sunt pregatiti pentru confruntarea iminenta. Pentru a avea o sansa in lupta impotriva maleficului Cyrus, au nevoie de o armata. Insa, inainte de a strange o astfel de forta, tanara trebuie sa gaseasca raspunsuri la intrebari delicate legate de proprii sai stramosi. Aceste raspunsuri ar putea dezvalui adevaratul monstru.

Intr-o lume plina de vampiri insetati de sange si garguie nemuritoare, care sunt implicate intr-o lupta veche de secole intre doua zeitati, nu exista nicio garantie ca cineva va supravietui pana la sfarsitul conflictului. Cu toate acestea, daca Grace alaturi de aliatii ei doreste sa salveze lumea, aceasta nu are alta optiune decat sa-si accepte adevarata natura, inclusiv partile de care se teme cel mai mult.

 

„Cu siguranta, a meritat sa astept acest volum, pentru ca – la naiba! – fiecare pagina m-a tinut cu sufletul la gura.” BookishLove85 

 

Comanda aceasta carte de la Bookzone si bucura-te de o lectura placuta in aceasta toamna! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.