Regina miturilor si a monstrilor – Cartea destinata tuturor iubitorilor de literatura fantasy

Cartile de gen fantasy creeaza un univers fascinant si adesea fermecator in care imaginatia atat a autorilor, cat si a cititorilor prinde viata. Aceste opere literare se remarca prin capacitatea lor de a da nastere la lumi magice, personaje fantastice si povesti pline de aventura si mister. Genul fantasy ne poarta in locuri indepartate si ireale, in care regulile realitatii sunt deseori suspendate, iar creativitatea nu are limite.

Scarlett St. Clair, o autoare de bestselleruri internationale si laureata a USA Today, este cetatean al Natiunii Muscogee si un maestru desavarsit al literaturii. Detine un masterat in biblioteconomie si o licenta in scrierea in limba engleza. Scarlett St. Clair se evidentiaza prin virtuozitatea sa lingvistica, aducand la viata povesti captivante si explorand idei provocatoare in operele sale. Cu o viziune si creativitate distincte, Scarlett St. Clair ne surprinde si ne bucura in fiecare pagina.

Autoarea este pasionata de mitologia greaca, de misterele cu crime si de conceptul vietii de apoi. Daca si tu te simti atras de aceste teme, cu siguranta iti vor placea cartile ei.

Printre cartile scrise de aceasta, disponibile pe bookzone.ro, se numara Un strop de întuneric Vol.1 din seria Hades X Persefona; Un strop de distrugere Vol.2 din seria Hades X Persefona; Regele razboiului si al sangelui. Seria Adrian X Isolda Vol. 1; Un joc al sortii. Seria Saga lui Hades Vol.1; Un strop de cruzime (vol.3 din seria Hades X Persefona); Un joc al razbunarii (Vol.2 din seria Saga lui Hades). 

Un nou volum (Vol.2) dintr-o intriganta serie fantasy cu vampiri care te va captiva de la prima pagina si care poarta cu mandrie stilul inconfundabil al autoarei Scarlett St. Clair este Regina miturilor si a monstrilor. Seria Adrian X Isolda

Regina miturilor si a monstrilor. Seria Adrian X Isolda Vol.2 

Prin ce captiveaza acest nou volum? Este o poveste plina de mister, iubire si pericole, un bestseller USA Today din prima clipa. Iti prezentam mai jos un scurt rezumat: 

Isolda, proaspat incoronata ca regina, a gasit in sfarsit in vampirul Adrian un partener demn de ea. Cu toate acestea, pretul dragostei lor a fost inalt, pierzandu-si tatal si patria in proces. Intr-o lume in care doua zeite se joaca cu destinele muritorilor si vampirilor, Isolda se simte din ce in ce mai confuza cu privire la aliatii ei din fortareata vampirilor, Revekka.

Pe masura ce intrigile politice se inrautatesc la Palatul Rosu, satele sunt bantuite de atacuri inexplicabile ale monstrilor, iar o ceata purpurie mortala ameninta intreaga Cordova. In aceste vremuri dificile, suverana trebuie sa-si pastreze increderea in legatura pe care a construit-o cu Adrian, chiar daca descopera informatii tulburatoare despre trecutul complicat al acestuia. 

„O combinație incredibil de inspirată de patimă, magie și intrigi politice, care îi va face pe cititori să tânjească după o continuare a poveștii.” Library Journal 

 

Daca ti-am starnit interesul, atunci cu siguranta aceasta carte trebuie sa se afle in biblioteca ta! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.