De la idee la bani – Napoleon Hill

Fragment gratuit din cartea „De la idee la bani” – Napoleon Hill

„De la idee la bani” este cea mai cunoscută scriere a lui Napoleon Hill și, totodată, una dintre cele mai vândute cărți din toate timpurile. În acest moment citiți un fragment dintr-o carte care a făcut legendă și ale cărei pagini ascund formula prosperității materiale și a împlinirii spirituale, o formulă care, deși veche, continuă să-și afirme valabilitatea chiar și în vremurile moderne.

Șase pași pentru a transforma dorințele în aur

„Metoda prin care dorința de îmbogățire poate fi transformată în echivalentul ei financiar constă în urmarea exactă a celor șase pași de mai jos.

1. Stabiliți mental, cu exactitate, suma pe care o doriți. Nu este suficient să spuneți, pur și simplu, „vreau mulți bani”. Definiți clar suma. (Există și un motiv psihologic pentru care trebuie făcută această definire, dar îl voi descrie într-un alt capitol.)

2. Stabiliți exact ceea ce intenționați să dați la schimb pentru banii pe care îi doriți. (Nu poți primi un lucru fără a renunța la ceva.)

3. Stabiliți o dată exactă la care doriți să intrați în posesia banilor.

4. Întocmiți un plan pentru a vă îndeplini dorința și puneți-l imediat în aplicare.

5. Scrieți o declarație calră și concisă referitoare la suma de bani pe care intenționați să o strângeți, menționând și data-limită, stabiliți ce intenționați să dați în schimbul banilor și descrieți clar modalitatea prin care doriți să îi acumulați.

6. Citiți declarația cu voce tare, de două ori pe zi, o dată înainte de a merge la culcare și o dată dimineața, după ce vă treziți. În timp ce citiți, imaginați-vă, simțiți-vă și percepeți-vă ca și cum ați fi deja în posesia banilor.

 

Este important să urmați instrucțiunile descrise în cei șase pași. Este deosebit de important să observați și să urmați întocmai instrucțiunile prezentate în cele șase paragrafe. Puteți să vă plângeți că vă este imposibil să vă vedeți în posesia banilor înainte de a-i avea realmente. Aici vine în ajutorul dumneavoastră dorința arzătoare.

Dacă dorința dumneavoastră de bani capătă intensitatea unei obsesii, nu veți avea nicio problemă în a vă convinge că îi veți obține. Scopul este să vă doriți bani și să deveniți atât de determinați să îi aveți, încât să fiți convins că acest lucru va deveni realitate…”

Citește continuarea în cartea scrisă de Napoleon Hill – „De la idee la bani”.

Fragmentul de mai sus este extras din cartea „De la idee la bani” – Napoleon Hill. Cartea este disponibila aici – „De la idee la bani„- la prețul de doar 27 lei. Dacă vei alege două cărți de pe site, transportul va fi gratuit și asigurat prin curierat rapid.

Un alt citat interesant scris de Napoleon Hill este si acesta” Ceea ce contează nu este ceea ce vei face, ci ceea ce faci chiar acum.”

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.