Pauza de lectură: Jurnalul unui Adam, Bogdan Marcu

Pentru fiecare din noi există o iubire de care ne despărțim cu greu și avem impresia că vom muri singuri. Partea bună este că vom mai iubi și mai mult un alt om.

Dacă ai pierde tot ce iubești, tu ce ai face? Ai mai putea zâmbi? Te-ai mai putea ridica? Ai mai putea trăi? Toți oamenii greșesc la un moment dat. Indiferent de sex. Uneori nu putem ierta, nu putem trece peste tot ce a fost oricât ne-am dori. Greșelile se dovedesc fatale pentru amândoi, însă în sensuri total diferite. Iar de cele mai multe ori nu poți forța un om să înțeleagă că îl iubești.

Seria Jurnalul unui Adam, bestseller național cu peste 100.000 de exemplare vândute, este povestea oricui a iubit, a suferit sau a fost înșelat. O poveste cu scântei, o învălmășeală de gânduri și sentimente presărată cu experiențele reale ale autorului, la finalul cărora rămâne o singură întrebare: ce se va întâmpla cu Andrada?

Trei volume ușor de urmărit, cu o scriere ce tinde spre natural pentru ca sentimentele așezate pe foaie să exprime emoții reale.

1 Comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.