Pauza de lectură: Fenomenul editorial Irina Binder

Un singur nume, o sumedenie de emoții! Irina Binder, cel mai bine vândut autor român din ultimele trei decenii, ne demonstrează că pasiunea pentru scris nu are limite. Încă din 2012, de la publicarea primului volum din seria Fluturi, autoarea s-a bucurat de un succes enorm, seria din urmă fiind și în prezent bestseller național.  

FluturiInsomnii și Străinul de lângă mine izvorăsc din cele mai ascunse simțiri. Iar senzația de pace care ți se va instala în suflet după ce vei fi citit fiecare carte în parte o vei putea păstra pentru totdeauna.

Până la sfârșit (Fluturi, vol. 4)

Până la sfârșit, cea mai recentă apariție a autoarei, continuă povestea de dragoste dintre Irina și Robert, însă avem parte de o perspectivă atipică. Robert intră în scenă și urmează să ne spună totul despre idila dintre cei doi povestind propriile lui trăiri avute pe măsură ce dragostea dintre cei doi se înfiripa în micul apartament din București. Protagoniștii vor scoate la iveală sentimente devastatoare, iar noi vom putea pune punctul final după o poveste de dragoste plină de curaj, suferință și asumare. Pentru ca mai apoi să o putem păstra în sufletul nostru conștienți fiind de ambele laturi ale acestei povești de iubire inedite.

Detalii și comenzi aici: http://bit.ly/binder-pana-la-sfarsit 

Fluturi (vol. 1, 2, 3)

De la primii fiori ai dragostei până la marea decizie de a fi alături de cineva pentru totdeauna se pot întâmpla mai multe lucruri decât ne închipuim. Irina, o fată cu un caracter excepțional, puternic, dar cu un singur defect: este o perfecționistă din cale-afară. După un trecut tumultos, Irina pare că urmează să-și întâlnească marea dragoste. Protagonista îi cunoaște pe Robert și Matei, cel din urmă dând primele semne de interes pentru Irina. Însă Matei nu se dovedește a fi bărbatul perfect, iar Robert începe să-i dea târcoale. Prin seria Fluturi vei fi martorul unei povești de dragoste inedite în care secretele, alegerile și greșelile vor lăsa amprente adânci care te vor ajuta să evoluezi în tandem cu fiecare personaj. ATENȚIE! Ce vei citi între copertele acestor cărți este o poveste de viață reală.

Detalii și comenzi aici: http://bit.ly/binder-fluturi-1-2-3

Insomnii

Un jurnal de gânduri scris târziu în noapte când liniștea din jur se lasă, iar zgomotul minții începe. Insomnii e acea colecție de gânduri, sfaturi și întâmplări ce te vor determina să te sprijini pe propriile forțe. Numele cărții amintește de blogul Irinei Binder, locul de debut al fiecărei povești scrise. Prin acest roman gândurile noastre, ale tuturor, sunt puse la încercare, iar ușa spre învățătură se deschide de îndată ce începi să citești. Pentru că un om trebuie să învețe modul în care prietenia și dragostea se împletesc, iar dacă vei ști să-ți analizezi fiecare sentiment vei cunoaște cu adevărat fericirea în acest secol în care trările încep să prindă cu totul alte forme.

Detalii și comenzi aici: http://bit.ly/binder-insomnii 

Străinul de lângă mine

Alessia, Selena, Adela. Trei eroine ale propriilor vieți. Trei realități la mâna destinului, dar care îți vor rezerva o sumedenie de surprize. Străinul de lângă mine e un roman care cuprinde esența lumii moderne în căutarea fără sfărșit de a afla cine îți va rămâne alături până la final. Deși speriate și complexate, cele trei prietene vor complota împotriva oricărei situații și vor realiza că se au una pe cealaltă pentru a-și trata împreună rănile sufletului. Cuvinte pline de culoare, detalii picante și un mix amețitor de emoții care-ți topesc inima. Oare poate fi totul reparat cu ajutorul prieteniei și iubirii?

Detalii și comenzi aici: http://bit.ly/binder-strainul-de-langa-mine 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.